Balıkesir Köfte’si – Edremit yolu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Balıkesir Köfte'si - Edremit Yolu

Balıkesir Köfte'si - Edremit Yolu, Balıkesir şehrinde bulunan lezzetli köfte çeşitleri sunan bir restorandır. İşletme, geleneksel Türk mutfağının en sevilen yemeklerinden biri olan köfteyi müşterilerine en taze ve en lezzetli şekilde sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Balıkesir Köfte'si - Edremit Yolu, 2005 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. İşletme, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli yemekleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Köfte menüleri: 20 TL - 40 TL arasında değişmektedir.
  • Salata ve mezeler: 5 TL - 15 TL arasında değişmektedir.
  • İçecekler: 3 TL - 10 TL arasında değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemeler kullanılarak hazırlanan köfteler
  • Geniş içecek ve mezeler menüsü
  • Şık ve konforlu bir atmosfer
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Balıkesir Köfte'si - Edremit Yolu'nu tercih etmeniz için birçok neden var. Kaliteli ve lezzetli yemekleri, uygun fiyat politikası, şık atmosferi ve hızlı hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Siz de bu eşsiz lezzet deneyimini yaşamak için Balıkesir Köfte'si - Edremit Yolu'nu ziyaret edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Merkez Balıkesir Köfte’si – Edremit yolu Yorumlar - 1

user180075

Balıkesir Balıkesir Köfte'si - Edremit yolu Restoran gerçekten harika bir deneyim sunuyor. Köfteleri çok lezzetli ve sıcak servis ediliyor. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlü. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

23 Mayıs 2024
Pınar Ulus

Pınar Ulus

Masa değiştirme ücreti neyse ondan alındı 400 tl meyve ikramımızdır dendiği halde hesaba 250 tl olarak eklendi daha sayamadığım ekstralar saçma sapan adisyon şişirme

2023:12:09 17:22:04
Aykut DAĞDEVİR

Aykut DAĞDEVİR

Rezervasyon olmadan gitmek istedigimizde icki kullanacaksak masalari oldugunu sadece yemek icin masa veremeyeceklerini soylediler. Boyle bir sacligi daha once hicbir mekanda gormedim. Peki yemek icin musait olmayan restoran alkol alirken yemek istersem bana yemek vermeyecek mi dedigimde ise bir cevap veremediler.

2023:10:18 15:47:25
Hazel Tuba Özışık

Hazel Tuba Özışık

Gavurdağı salata güzeldi. İçli köfte çamur gibiydi, hayatımda bu kadar kötüsünü yememiştim. Eğer içli köfte standardınız buysa menüden lütfen çıkartın. Lahmacun kötü kokmuyordu, arkası çıtırı ama üst kısmı yine lapaydı. Tam güzel olacakken yine olmamıştı. İsmi balıkesir köftesi olan bir yerin köftesi nasıl bu kadar yavan olabilir aklım almıyor. Çarşıdaki yeşilli camii köfteciler bile bin kat iyidir. Hizmetle alakalı sorun yaşamadım. Klimalı ve temiz bir mekandı, müzikler çok güzeldi. Ama bir daha asla gitmem ve misafirimi de getirmem

2023:08:16 18:05:34
tanju çetinkaya

tanju çetinkaya

Alkol içmeyen misafirler bahçeye oturmak istediğinde ekstra ücret talep ediliyor.Alkol kullanan ve defalarca yemeğe giden biri olarak bu uygulamayı çağ dışı ve saçma buluyorum bir daha asla gitmeyeceğim

2023:09:02 16:46:49
Aleyna Koc

Aleyna Koc

Balikesir'de yemek yedigimiz en kotumekan nasil anlatabilirim onudabilmiyorum giris olsun diyemi bi onumuzebiseyler geldi ama ne anlamadik eksimis biyogurt icinde ne oldugu belsiz biseylerbildiginiz salcayi koydular ekmekle yiyelimdive eksi tuzlu yemek fiyatlari desen avanyapmis sanki paris eyfel kulesinde yiyoruzama nasil kulube gibi biyer doymazsinizbile porsiyonlar ile sonra corba istedimkasik zorla getirdiler servis anlatilamaz okadar kotu egerki yemek istiyorsaniz sakingelmeyiniz evinizde karpuz peynir yiyindaha mutlu olursunuz paranizi copeatmayiniz.0 yildiz olsaydi, 0 olurdu.

2023:08:19 21:26:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 12:00–21:30
  • Salı 12:00–21:30
  • Çarşamba 12:00–21:30
  • Perşembe 12:00–21:30
  • Cuma 12:00–21:30
  • Cumartesi 12:00–21:30
  • Pazar 12:00–21:30

Balıkesir Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı