Kuva-yi Milliye Polis Merkezi Amirliği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 58 Yorum Ekle

Kuva-yi Milliye Polis Merkezi Amirliği Balıkesir

1920 yılında kurulan Kuva-yi Milliye Polis Merkezi Amirliği, Balıkesir şehrinde hizmet veren köklü bir kuruluştur. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş döneminde önemli bir rol oynamış ve hala güvenlik alanında önemli görevler üstlenmektedir.

Fiyat politikası hakkında net bir bilgi verilmemiştir, ancak genel olarak kamu hizmeti sunan kuruluşlar için ücretsiz veya düşük maliyetli hizmetler sunulmaktadır.

  • Kuva-yi Milliye Polis Merkezi Amirliği, güvenlik hizmetleri sunmaktadır.
  • Köklü bir tarihe sahip olan kuruluş, güvenilir ve deneyimli personeli ile hizmet vermektedir.
  • Müşteri hedef kitlesi genel olarak Balıkesir şehri sakinleridir.
Balıkesir'de yaşayanlar için Kuva-yi Milliye Polis Merkezi Amirliği, güvenlik konusunda uzmanlaşmış ve köklü bir kuruluştur. Deneyimli personeli ve güvenilir hizmetleri ile tercih edilmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Karesi Kuva-yi Milliye Polis Merkezi Amirliği Yorumlar - 1

user179678

Balıkesir Kuva-yi Milliye Polis Merkezi Amirliği Polislerinin hızlı ve etkili bir şekilde hizmet verdiklerini gözlemledim. İşlerini titizlikle yapan ve vatandaşlara karşı saygılı davranan polislerle karşılaştım. Güvenlik konusunda kendimi rahat hissetmemi sağladılar. Ancak bazı durumlarda iletişim eksikliği yaşandığını düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir hizmet sunuyorlar.

22 Mayıs 2024
Nejdet Temiz

Nejdet Temiz

Mağdur olarak gittim suçlu muamelesi gördüm kapımın önündeki bankta ifademin alınması için 1;40 dk bekletildim ifade akan poliste adeta bana suçlu muamelesi yaptı yakıştıramadım iki de bir birileri gelip yüksek kapı girişinin ordan o senmisin demelerine bir anlam veremedim polisler çok tecrpbesizdi neyi anlatayımki o kadar çok olumsuzluk gördümki emekli bir TSK mensubu olarak utandım

2019:12:25 22:36:01
cemal süreyya

cemal süreyya

Karakol karakol olalı böyle güzel olmadı bir iki saat beklemem gerekirken işim var dedim hemen ilgi alaka 10-15 dakika sürmedi bir an çay kahve içermisiniz diye soracaklar sandım teşekkürler

2018:09:10 20:44:54
SESTV

SESTV

Çok guzel hoş tasarımlı bir karakol.gelen kişilere kanun çerçevesinde davranılıyor.yasal işlemleri yasal prosedürlere göre yapılıyor.

2018:07:01 10:02:55
Ali Taşçı

Ali Taşçı

Nasil bi karakol anlamadim sokak arasında giriş cikislarda arama disiplin yok nobette kadin polis vardi

2019:09:03 22:31:28
ADEM SÜZANER

ADEM SÜZANER

Müracaatım neticesiz olarak ayrılmak durumunda kaldım, yine de ilgilenen ve ilgilenemeyen personele teşekkür ederim.

2020:11:15 15:08:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı