İsmail Akçay Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

İsmail Akçay Parkı Balıkesir

İsmail Akçay Parkı, Balıkesir şehrinde yer alan geniş ve yeşil bir parktır. Park, şehir merkezine yakın konumuyla hem yerlilerin hem de turistlerin sıkça ziyaret ettiği bir dinlenme ve eğlence alanıdır.

Tarihçe

İsmail Akçay Parkı, 1995 yılında Balıkesir Belediyesi tarafından halkın kullanımına açılmıştır. O günden bu yana sürekli olarak geliştirilerek, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır.

Hizmetler ve Fiyat Politikası

  • Park girişi ücretsizdir.
  • Park içinde çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş yolları, piknik alanları bulunmaktadır.
  • Ayrıca park içinde kafeterya ve restoranlar da hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Doğayla iç içe bir ortam sunar.
  • Çocuklar için eğlenceli aktiviteler mevcuttur.
  • Şehir merkezine yakın konumuyla kolay ulaşım sağlar.
İsmail Akçay Parkı, ailesiyle keyifli vakit geçirmek isteyenler, spor yapmak isteyenler veya sadece doğanın tadını çıkarmak isteyenler için mükemmel bir seçenektir. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak ve huzurlu bir ortamda dinlenmek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Merkez İsmail Akçay Parkı Yorumlar - 1

user178936

Balıkesir İsmail Akçay Parkı, şehrin merkezinde bulunan güzel bir dinlenme ve eğlence alanı. Parkın yeşillikleri ve çeşitli aktiviteleriyle keyifli vakit geçirebileceğiniz bir yer. Ayrıca çocuk oyun alanları da oldukça geniş ve güvenli. Temiz ve düzenli bir park. Ancak bazen kalabalık olabiliyor. Genel olarak keyifli bir atmosfere sahip. Puan : 4

22 Mayıs 2024
Muammer ÖZEL

Muammer ÖZEL

Altıeylül Belediyesi Altaş İşletme (fiyatları fahiş, çay 6₺ ihlamur 30₺ ) hizmetleri çok kalitesiz. Sokak köpekleri işletmenin içerisinde uyuyor! Fiş kesmiyorlar. Personel Belediyeden, (bir kısmı kadrolu, bir kısmı geçici) ahbap çavuş ilişkisi mevcut. Ne arayan var ne soran... Ey idareciler Allah sizi doyursun.

2024:01:14 20:30:49
Kazım Kurt

Kazım Kurt

Bu parkın üzerinde keçi otlatıldığı sadece düz yeşil bir alan olduğu zamanları bilenlerdenim. Bu alandaki yıllar içindeki değişimi birebir gözlemledim. Yeşilin her tonunun bir arada olduğu ve bu kadar fazla olduğu alanların ülkemizin her tarafında artması gerektiğini düşünüyorum. İnsanlar için güzel zaman geçirilebilecek bir alan. İçerisine kamelyalar eklenirse daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

2023:04:23 07:53:41
Адыгэ Уды

Адыгэ Уды

İçinde ki cafe işletmecileri ve çalışanları cok zarif ,iyi ve hayvansever insanlar..Çevredeki hayvanlara duyarlilar..70 yaşında bı amca bugün , islami ve Kur'an'ı Kerim'i anlatarak hayvan sevgisini anlatıyordu bıkac kişiye, çok mutlu oldum .Çocuk parkida güzel, bı annenin 4-5 yaşındaki oğluna küfrettigini gördüm ve çocuk adına çok üzüldüm böyle bı annesi olduğu için. Çocuk parkının etrafında başı boş erkeklerin pek oturmamasi guzel ve güvenli geldi..Özellikle sabahları çay için işletmeye uğrayın ve Balıkesirin bina bina sendromundan bı nebze uzaklaşıp rahatlayin..meditasyon ve spor içinde uygun, yakınında cami de olması avantaj

2023:09:29 15:39:50
Şamil Alp Arslan

Şamil Alp Arslan

Güzel bir park. Çocuklar için park var. Plevne millet kıraathanesinden çay alabilirsiniz. Çay fiyatı uygun. Çaylar biraz acı olabilir tabi. Akşam havuzdaki suları açıyorlar güzel bir gösteri oluyor.

2022:08:18 17:13:17
d d

d d

Bahçelievler'de tam bir nefes alma alanı içinde belediye tesisi ve güzel park oyuncaklari var

2023:09:26 17:16:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Balıkesir Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı