Kare Art Fotoğrafçılık

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Kare Art Fotoğrafçılık Balıkesir

Kare Art Fotoğrafçılık, Balıkesir şehrinde faaliyet gösteren bir fotoğrafçılık firmasıdır. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde hizmet veren firma, profesyonel fotoğraf ve video çekimleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Kare Art Fotoğrafçılık, 2010 yılında Balıkesir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok özel etkinlik, düğün, nişan, doğum günü gibi organizasyonlarda fotoğraf ve video çekimleri yapmıştır.

Fiyat Politikası

  • Düğün Fotoğrafçılığı Paketleri
  • Doğum Günü Fotoğrafçılığı
  • Reklam ve Tanıtım Çekimleri

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ekip ve ekipmanlarla hizmet verme
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
  • Yaratıcı ve özgün fotoğraf ve video çekimleri
Kare Art Fotoğrafçılık, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren bir firma olup, özel anlarınızı unutulmaz kılmak için en doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altıeylül Balıkesir Kare Art Fotoğrafçılık Yorumlar - 1

user178642

Balıkesir Kare Art Fotoğrafçılık Boyacı, profesyonel ve kaliteli hizmetleriyle dikkat çekiyor. Fotoğraflarında estetik ve özgün bir bakış açısıyla çalışan bu firma, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Boyacı ise işinde uzman ve titiz bir şekilde çalışarak müşterilerin isteklerini en iyi şekilde karşılıyor. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir iş birliği.

22 Mayıs 2024
ertan ünlü

ertan ünlü

Düğün salonumun vesilesiyle memnun kalmayarak çalıştığım bir fotoğrafçı. Sürekli iletişime geçmemize rağmen fotoğrafları alabilmek için türlü yokuşlardan geçtik. İşi teslim edeceği günde teslim etmeyip sürekli oyaladı. Götürdüğümüz flash belleği beğenmemek kaydıyla zaman kazandı. En son söz verdiği tarihte daha videoları birleştirmediğini söyledi ve bir ay sonunda anca bazı fotoğrafları eksik olarak teslim alabildik. Öyle ki başka bir fotoğrafçıdan düğün fotoğraf albümümüz elimize ulaşmasına rağmen burası hala dijital olarak teslim etmemişti. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. İnsanlarla olan iletişimine de ayrıca özen göstermesini tavsiye ediyorum.

2023:07:18 11:47:21
Melisa Erdinç Bektaş

Melisa Erdinç Bektaş

Nişanımda eve gelip cekim yaptılar keşke yapmasalardı fotoğraflara baktıkça cinnet geçiriyorum. O kadar beceriksizler ki ellerindeki makinenin iyi olmasına rağmen iş yapamıyorlar düşünün. Düz poz veriyorsunuz çapraz cekiyorlar ha bide arkaya konsept yaptırmışsınız adamın umrunda değil evi falan cekmiş o dereceler!

2023:05:21 07:43:32
Mine Drummond

Mine Drummond

Sahtekarlık ve hırsızlıktan başka usta oldukları bir alan yok. Sorumsuz iş yeri sahibi. İşi alırken verdiği vaatlerin hepsi yalan. Size tavsiyem bu dükkanın önünden bile geçmeyin. Profesyonellik sıfır!!!

2023:04:02 17:46:50
Abdullah Dalgıç

Abdullah Dalgıç

Bence Balıkesir deki en iyi fotoğraf ve kamera stüdyo su asla pişman olmazsınız çok teşekkür ler Tolga bey herşey ivin

2023:08:20 14:22:21
Caglaa Tasan

Caglaa Tasan

Butun düğün fotograflarim rezalet milletin ayaklari filan çekilmiş çok amatörce tüm fotograflarim düğün salonunun baskısıyla tutulmustu. Düğün videosu için flash verdik kaybettiler ve üstelik o flashin içinde 8 yıllık fotograflar vardi. 1 ayı geçkin süredir flasha videoları atıp teslim edemedi. Defalarca uğradık açıklaması fotograflari seçin cikartayim hepsini teslim ederim oldu yada montajda oldu. Sonunda fotoğrafları seçtik dediği gün gittik yine hazır değildi sonra yine gittik bu seferde fotoglar hazır ama yine video hazır degildi bu arada flash yerine yenisini almış ama benim içinse eşimle 8 yıllık fotoglarimiz vardı. Flashi ben size çekime getiririm diyeli günler geçti. En güzel gününüzü maf etmeyin.

2020:02:18 22:05:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 10:00–18:00

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı