Som Yapı Kooparatifi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Balıkesir Som Yapı Kooperatifi

Balıkesir Som Yapı Kooperatifi, Balıkesir şehrinde konut inşaatı ve satışı konusunda faaliyet gösteren bir kooperatiftir. 1990 yılında kurulan kooperatif, yılların verdiği deneyim ve güvenle müşterilerine kaliteli ve güvenilir konutlar sunmaktadır.

Fiyat politikası müşteri memnuniyetini ön planda tutan Balıkesir Som Yapı Kooperatifi, uygun fiyatlarla yüksek kalitede konutlar sunmayı hedeflemektedir. Ödeme koşulları ve kampanyaları ile müşterilerine kolaylık sağlamaktadır.

  • Kaliteli ve modern konutlar
  • Uygun fiyat politikası
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Deneyimli ve profesyonel ekip
Balıkesir Som Yapı Kooperatifi, müşterilerine güvenilir ve kaliteli konutlar sunarak hayallerini gerçeğe dönüştürmelerine yardımcı olmaktadır. Profesyonel hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilen bir konut inşaat firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Merkez Som Yapı Kooparatifi Yorumlar - 1

user178516

Balıkesir Som Yapı Kooperatifi Gece Kulübü, şehrin en popüler eğlence mekanlarından biri. Müzikleri ve atmosferiyle geceyi unutulmaz kılıyor. Personel ilgili ve hizmet kalitesi oldukça yüksek. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

21 Mayıs 2024
Halil Baştürk

Halil Baştürk

Yaşıyoruz içinde

2023:08:18 22:18:03
Alperen Korkmaz

Alperen Korkmaz

2024:01:03 10:30:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Balıkesir Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı