BALIKESİR VİP TURİZM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 45 Yorum Ekle

BALIKESİR VİP TURİZM

BALIKESİR VİP TURİZM, Balıkesir şehrinde faaliyet gösteren bir turizm şirketidir. Şirket, müşterilerine özel ve lüks turizm hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

BALIKESİR VİP TURİZM, 2010 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır sektörde deneyimli ve profesyonel bir ekip tarafından yönetilmektedir.

Fiyat Politikası

Şirketimiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlarımız, sunduğumuz hizmetin kalitesi ve özellikleri doğrultusunda belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve konforlu araçlarla özel turlar düzenleme imkanı
  • Profesyonel ve deneyimli rehberler eşliğinde tur hizmeti
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Özel tur paketleri ve kişiye özel hizmet seçenekleri
BALIKESİR VİP TURİZM, müşterilerine unutulmaz ve özel bir seyahat deneyimi sunmak için her detayı özenle planlayan bir turizm şirketidir. Lüks ve konforlu araçlarımız, deneyimli rehberlerimiz ve kişiye özel hizmet seçeneklerimizle fark yaratıyoruz. Siz de seyahatlerinizde ayrıcalıklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız, BALIKESİR VİP TURİZM'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Karesi BALIKESİR VİP TURİZM Yorumlar - 1

user178399

Balıkesir VIP Turizm Taşıma Şirketi, son derece profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Araçları temiz ve konforlu, şoförleri ise son derece deneyimli ve güler yüzlü. Her seferinde zamanında ve güvenli bir şekilde seyahat etmemi sağladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

21 Mayıs 2024
Baris Agir

Baris Agir

Ford transit ile Vip taşımacılık, yersen... valiz insan üst üste, köy değil mezra minibüsü. Soru sorma cevap alamazsın kadroda şahane, ey Balikesir`im bir kere şaşırt.

2024:01:23 05:30:17
Tuğba Bay

Tuğba Bay

Ayvalık’tan hareket eden araç her seferinde Edremit otogarında Balıkesir’den gelen araçla aktarma yaptırtıyor. Bilet alırken özellikle soruyorum aktarmasız diyorlar kaç seferdir aynı şey geliyor başıma her seferinde yarım saat Balıkesir’den gelen aracı bekliyoruz. Boş vaktiniz varsa yolculuk yapmak için kullanabilinecek bir firma….

2023:12:24 16:04:36
gökçe adıbelli

gökçe adıbelli

Gerçekten bu kadar kötü bir yolculuk hiç yapmamıştım. 1Ağustos 15.35 saatine Ayvacıktan Bursa otogarına bilet almıştık. Otobüs bir buçuk saat geç geldi. Koltuk numaralarımız değişmişti, kimse nereye oturacağını bilmiyordu, bunun üzerine kavga çıktı. O biletten aldığınız koltuklara bile oturamıyorsunuz yani... Kavga sonucunda az kalsın bir yolcuyu almadan hareket ediyordu araç -yolcu haklı olduğu halde-. 5-5.30'da anca hareket edebildik. Araç zaten oldukça küçük minibüs gibi bir alan, bagaj kapasitesi aşırı küçük olduğundan aracın içine de bavul konuluyor. Klimasında sorun var, 20 kişi havasız kalıyorsunuz içeride. Hiçbir ikramları yok, 1 litre suyu bi yolcunun eline verip dağlık yolda araç hareket ederken kadını müavin gibi kullandılar. Şaka gibiydi. Bunların üstüne, Balıkesir'de durup bu araç Bursa'ya kadar sizi taşımaz arıza var diyip aktarma yaptırdılar... Yarım saat de orada bekledik. O kadar rezil bir firma ki elli farklı yerde yolcu indirdi bindirdi, asla mola vermedi, yemek molası gibi bir şey yoktu resmen tuvalete gidebilirseniz şanslısınız sadece... Dolmuş gibi sanki, bi yolcu diyor abi beni yolun kenarında bırak; şoför de bırakıyor... O kadar konforsuz, o kadar sinir bozucu ki anlata anlata bitmiyor sorunlar gerçekten. Sağ sağlim Bursa'ya gelebildiğimize şükür ediyoruz sadece. Ki Bursa'da da otogara girmeyip otogarın önünde bıraktılar peron parası ödememek için sanırım. Şok geçirdik. Zaten yollar tekin değil, üstüne araç geç kaldığı için hızlı gidiyor, midemiz bulandı tüm yol boyunca. Araçlarına kussak hak edilmiş olurdu. 0 olsa 0 verirdim. Bu araç yerine aynı fiyatta olan herhangi bir firma tercih edilmeli kesinlikle...

2023:09:02 10:58:42
Anonim

Anonim

19 ekim 12:45 tarihinde balıkesir otogardan sarımsaklıya olan seyahatimde balıkesir vip firmasını tercih ettim. Obilet üzerinden aldığım bilette koltuk numaram 6 ancak bana gelen mesajda koltuk numaram 7ydi. Ancak minibüste 7 numaralı koltuğa bilet almış başka bi amca daha vardı. Seçtiğim koltukta değil 6 numaralı koltukta seyahat ettim. 6 numaralı koltuk da dolu olsaydı acaba ne olacaktı? Bu sorun 4 numaralı koltukta oturan teyzede de vardı. Onun da koltuğuna başkalarını yazmışlar. Şoför yeniydi. İnsan bi deneme sürüşüne çıkar ondan sonra yolcularla çalışmaya başlar. Şoför inmek isteyenleri asla duymuyor, adres bilmiyor ve benzin almayı UNUTTU. seferin ortasında sanayi sitesine girip lastik yaptırdık. Önceden olan bir arıza varsa o arıza giderilmeden yola çıkamazsınız! Balıkesir otogarda yazıhanenizde çalışan arkadaşın "çok güzel bir bilet almışsın" diyip gülmesinden biraz tahmin etmiştim ama bu kadar beklemiyordum

2023:10:19 16:23:04
Murat Torun

Murat Torun

Bagaj için ekstra ücret talep edildi ve yolculuk için odedigim koltuk fiyatı kadar istendi ikiyuz TL biletim bagajim için de aynı ücreti extra istediler mecburi olarak yüz TL verdim ama şikayetçiyim neden bagajsiz binilecek diye birşey söylenmiyor bilet alınırken bagajim bisiklet ti sokeyim tekerleri diye sordum yani fazla yer kaplaması diye gerek yok dediler.Muavine verilecek dediler bagaj ücretini ama o gariban a vermediler kendi cebine attılar bu haksızlık hakkımı helal etmiyorum. Biletsiz olsam veya sadece bagaj gönderecek olsam tmm ücret talep etmeleri haklıdır ama ben biletli yolcu olduğum halde neden extra ücret alınıyor hangi firma da var bu bence firmayla da alakası yok Denizli yazanesinde bir esmer bı ilgili talep etti bu ücreti muavin de yanimizdaydi ama yaziklqr olsun biz de bu parayı kolay kazanmiyoruz allahindan bulsun dedim yüz TL verdim eyer muavin almış olsaydı onu. Cebine girmiş olsaydı helal hoş olsun diyecektim ama o emekçinin de hakkını yedi o Denizli otogarinda ki vatandaş yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum .

2023:09:23 10:22:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:00–21:00
  • Salı 06:00–21:00
  • Çarşamba 06:00–21:00
  • Perşembe 06:00–21:00
  • Cuma 06:00–21:00
  • Cumartesi 06:00–21:00
  • Pazar 06:00–21:00

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı