Sedefne otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

Sedefne Otel Balıkesir

Sedefne Otel, Balıkesir şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, şehir merkezine yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Sedefne Otel, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik göstermektedir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Otel bünyesinde restoran ve bar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Sedefne Otel, şehir merkezine yakın konumu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla Balıkesir'de tercih edilen konaklama mekanlarından biridir. Misafirlerine evlerindeki konforu sunmayı hedefleyen otelimiz, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek donanıma sahiptir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altıeylül Balıkesir Sedefne otel Yorumlar - 1

user177665

Balıkesir Sedefne otelde konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu harikaydı. Ayrıca otelin denize yakın olması da büyük bir avantajdı. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

21 Mayıs 2024
Korhan Çürük

Korhan Çürük

Otele ulaşmak için nasil bir yol izlenicek battimi kapandimi belli degil ariyoruz telefonlara bakan yok !!!

2023:12:25 20:14:32
Melike Çetin

Melike Çetin

1 gece için 600 tl ödeyip sözde suit odada ailecek konakladık. Oda çok soğuktu. Petekler yanmıyordu. Çocuklarımı gece montla yatırdım. Her yer bakımsız, ozensiz ve sahipsiz gibiydi. Personel oldukça ilgisiz ve soğuktu. Yemek saatleri konusunda bilgilendirilmedik. Coluk cocuk saat 10.30 da hevesle kahvaltiya indik ve karsilastigimiz tavırlar ve konuşmalar kibarliktan yoksun işinde eğitim almamış düzeydeydi. Kesinlikle bir daha gitmeyeceğim ve kimseye tavsiye etmeyecegim bir otel.

2022:03:20 14:20:31
Erdinç KIROVA

Erdinç KIROVA

Karşılaşma iyi, odalar yerleşim ve genişliği ve jakuzisi termal suyu ile çok güzeldi. Oda fiyatlarına kahvaltı ve akşam yemeği dahil olması avantajdı. Yemekler çok lezzetli ve güzeldi. Çalışanların içten ve samimi davranışları iz bıraktı bizlerde. Hele hele kamu kurumu oluşu nedeniyle ileride özelleştirilirse böyle bir imkanı birdaha bulamama endişesiyle ayrıldık.

2022:04:06 21:17:33
Mustafa Akdogan

Mustafa Akdogan

Personel özveri ile uğraşıyor ancak personel sayısının yetersizliği yüzünden Temizlik konusunda zayıf. Tesis çok bakımsız. Sanki kimsenin aylarca uğramadığı bir yermiş gibi. Havuz yosun dolu. Odaların ilaçlamaya ihtiyacı var. Yemekler oldukça lezzetli ama çok kısıtlı. Belediyeye ait olan tesise biraz bütçe ayrılsa hoş bir yer olabilir ancak bu haliyle orta sınıf insanların ikinciye geleceği bir yer bile değil. Kasım ortasında kalorifer yanmıyor. Orta Anadolu'ya yakın bir yerde gece -1 derecede klima ile Kasım ayında ısınma sağlanamaz. Oda ısınana kadar çocuklar hasta olacaktı.

2021:11:14 04:56:18
Erdem S

Erdem S

Fiyat açısından uygun fakat çalışan sayısının yetersizliği nedeniyle temizliği ve bakımı kötü. Şehir merkezine yakın olması da avantaj. İnşallah belediye burasını birilerine devretmeden bakımını ve reklamını yapar, vatandaşa hizmet etmeye devam eder.

2022:05:04 04:52:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı