Asya Pamukçu Termal Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Asya Pamukçu Termal Otel Balıkesir

Asya Pamukçu Termal Otel, Balıkesir şehrinde hizmet veren bir termal oteldir. Misafirlerine termal suyla tedavi imkanı sunan otel, sağlık turizmi alanında önemli bir konuma sahiptir.

Tarihçe

Asya Pamukçu Termal Otel, 2005 yılında hizmete açılmıştır. Otel, doğal termal kaynaklara sahip olan bölgede konumlanmıştır ve misafirlerine sağlık dolu bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Termal su tedavisi ve konaklama paketleri mevcuttur.
  • Fiyatlar sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Doğal termal su kaynaklarına sahip olması
  • Spa ve wellness olanakları
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Konforlu ve modern odalar
Asya Pamukçu Termal Otel'i tercih etmeniz için sağlık dolu bir konaklama deneyimi yaşayabilir, stres ve yorgunluğunuzu atabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altıeylül Balıkesir Asya Pamukçu Termal Otel Yorumlar - 1

user177564

Balıkesir Asya Pamukçu Termal Otel'de konakladım ve gerçekten harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu, termal havuzlar çok rahatlatıcıydı. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı ve akşam yemeği lezzetliydi. Kesinlikle tekrar gitmek isteyeceğim bir otel.

21 Mayıs 2024
mert balaban

mert balaban

Otel inanılmaz eski her yeri dökülüyor .Beş yıldızlı olması sebebiyle tercih ettik.Hiç denetime tabi tutulmuyormu acaba:(( iki yıldızını kesinlikle almalı geri kalan üç yıldızı hak edip, etmediğinide enine boyuna tartmalı. Yemekleri lezzetli fakat esnaf lokantası kıvamında Termal su var. Havuzları temiz gözüküyor. Dinlenmek için tercih ettiğimiz otelde şu an düğün var. Bütün gürültü odanın ve termal havuzun içinde tam bir rezalet :(( Gelmeye niyetiniz varsa düğün olup olmadığını muhakkak sorun terapi için gelinen bir otelde düğün organizasyonları için kesinlikle başka bir çözüm bulmalı yada ses yalıtımlarını usulüne uygun yapmalılar geceyi nasıl geçireceğiz ve kahvaltıda bizi neler bekliyor göreceğiz:(( Gece düğün organizasyonu dolayısıyla saat 24:00 önce uyumamız mümkün olamadı düğün sanki bizim odadaydı inanılmaz kötü ses sistemi ile tam bir rezillik:(( çalışanlar SAYGISIZ, İLGİSİZ, BİLGİSİZ , SPA bölümündeki bayan nasıl Saygısız:(( , allahbilir kaç günlük masa örtüleri üzerinde servis açıyorlar masa örtülerinin hepsi pislik içindeydi :(( içinden en temiz görüneni bulmak için çaba sarfettik.Odadaki havluların artık rengi gitmiş lekeli, lekeli pismi temizmi anlamak oldukça güç:((Bizim deneyimimiz ne yazılı bu şekilde oldu bir dahaaa gelirmiyim kocamannnn ASLA

2017:09:09 06:53:46
Yasin KILIÇ

Yasin KILIÇ

Bu oteli bir kaç yönden değerlendirmek gerekiyor. Akşam yemekleri fena değil, çeşit de iyi. Açık büfe zaten. Kahvaltıları da aynı şekilde güzel. Spa ve havuz kısmı ne yazık ki kötü olduğu tarafı. Eski ve genel olarak bakımsız. Odalar idare eder ama eşyalar oldukça eski, banyo tuvalet otelin ilk yapıldığı hali ile duruyor. Çevresi yeşil, oldukça dinlendirici. Çalışanlar nazik ve ilgililer. Beş yıldız görünüyor ama tabiki ilgisi yok üç yıldız ayarında bir otel. Kalınabilir mi, kalınabilir ama tatmin etmez.

2018:08:04 13:50:36
Sinem Atasever

Sinem Atasever

Odaların büyüklüğü fena değil. Fakat 5 yıldızı kesinlikle haketmiyor. Otelin yenilenmesi şart. Ayrıca tuvalet ve banyo temizliğine daha fazla dikkat etmeleri gerekiyor.konaklama için tavsiye etmem fakat bir kutlama veya yemek düşünülüyorsa salonları güzel.

2018:06:26 07:25:22
Hulya Özgül

Hulya Özgül

Eşimin ısrarı ile geldik.eşim de ilk defa geliyormuş.Böyle rezil bir tesis görmedim.Kimbilir buraya 5 yıldız ı alırken kimlerle nasıl işler dönmüştür.Benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.Ve bize ders oldu bir daha müşteri paylaşımlarını okumadan asla bir yerde konaklamam.okudum yorumları 100 kişiden 3 kişi beğenmiş.Bence onlarda mutlaka kendilerindendir.

2017:12:08 17:03:32
ibrahim korkusuz

ibrahim korkusuz

Her gece disaridan gruplar icin baska bir eglence (!) ye kiralaniyor. uyuyup dinlenmek istiyor ve huzur ariyorsaniz uzak durun. Kepazelik5 yildiz almak icin hangi kosullar gerekiyor bilmiyorum ama konakladigim 3 yildizli otellerden daha kotu burasi. Odalar nedendir bilmem asiri sicak. Her sey eski pusku.Hepsini gectim, şu geceleri havuz basini disaridan gelen gruplara kiralayip misafirlerini gurultulu muziklere maruz birakan, kalitesiz bir hizmet anlayisina sahip bir isletmeden konfor beklemek aptallik olur.

2017:05:04 20:37:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı