Pizza Locale

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Pizza Locale Balıkesir

Pizza Locale, Balıkesir şehrinde yer alan bir pizza restoranıdır. 2015 yılında açılan işletme, lezzetli ve taze malzemelerle hazırlanan birbirinden enfes pizzalarıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat politikası oldukça makul olan Pizza Locale'de, geniş bir pizza çeşitliliği bulunmaktadır. Ayrıca, özel menüler ve kampanyalar da düzenli olarak sunulmaktadır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan pizzalar
  • Geniş pizza çeşitliliği
  • Özel menüler ve kampanyalar
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Pizza severler için Pizza Locale tercih edilmelidir çünkü lezzetli ve taze pizzaları, uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altıeylül Balıkesir Pizza Locale Yorumlar - 1

user177530

Balıkesir Pizza Locale'den yaptığım yemek siparişi çok hızlı bir şekilde geldi ve sıcaklığını koruyarak geldi. Pizzaları çok lezzetli ve bol malzemeliydi. Servisleri de oldukça ilgili ve güleryüzlüydü. Kesinlikle tekrar sipariş vereceğim bir mekan.

21 Mayıs 2024
Büşra Çağlar

Büşra Çağlar

Pizzalar harika. Malzemeler taze ve bol. Orta boy pizzası zincir pizzacıların büyük boyu. Çeşit olarak Mantar, tonbalığı, 4 peynir ve ıspanaklı pizzayı denedik. Favorim kesinlikle ıspanaklı oldu. Ispanak sevenlere şiddetle tavsiye ediyorum. Foto da görünüşü değişik olsada tadı gerçekten harika :) Çocuk pizzalarına verilen şekil çok güzel düşünülmüş, ayrıca çocuklar rahat yiyebilmesi için küçük küçük kesilmiş. 8 yaşında ki oğlum tam bitirebiliyor, yani büyüklüğü yeterli. Ayrıca pizzanın tadını bayağılaştıran o ketçap mayonezi burda masalarda beklemeyin. Pesto ve acı tatlı sos var masalarda ve tatları da gerçekten güzel.Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü.Tek eleştirim masalar biraz dar. Karşılıklı pizzalar masaya sığmıyor, dışarı taşıyor.

2023:09:17 19:34:52
mahmut Sakallı

mahmut Sakallı

yorumum eve siparisler icindir: alti ustune gelmis, buz gibi olmus, gelirken posete konmus ve bir o yana bir bu yana guzelce sallanmis, yagmurda islanmis bir karton kutuda sunumu yapilan, yagi donmus ve geriye ne kaldiysa onu yemek istiyorsaniz eger ; cok dogru adrestesiniz... buna pizza diyebiliyorsaniz size afiyet olsun.

2024:01:02 15:53:56
Pelin

Pelin

Pizza çeşitleri gerçekten çok güzel. yanında Pizza sosları getiriyorlar gerçekten de çok memnun kaldık. pizza yemek için çok güzel bir mekan, avlu'nun içinde olması da avantaj bence. Pizza yedikten sonra diğer mekanları gezip yürüyüş yapabilirsiniz. Mekanın içinde kocaman kırmızı bir fırın var.

2023:12:13 06:28:48
Yiğit Altunok

Yiğit Altunok

Pizzalarda çeşit bol ve gayet lezzetliydi. Personel güler yüzlü. Mekan dolu olmasına rağmen sipariş verdikten sonra 10 dakika dolmadan pizzalarımız masadaydı. Orta boy pizzası zincir pizzacıların büyük boyuna denk geliyor nerdeyse. Siparis verirken bunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

2023:06:10 20:08:50
Onur

Onur

Büyük boy karışık pizza ve iki içecek 356 TL .Pizza hamuru ince ve genel olarak lezzetli.

2023:10:15 20:01:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:30–21:30
  • Salı 11:30–21:30
  • Çarşamba 11:30–21:30
  • Perşembe 11:30–21:30
  • Cuma 11:30–21:30
  • Cumartesi 11:30–22:00
  • Pazar 11:30–22:00

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı