Hotel Marmara

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Hotel Marmara Balıkesir

Hotel Marmara, Balıkesir şehrinde konuklarına konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunan otel, şehrin merkezi konumunda yer almaktadır.

Tarihçe

Hotel Marmara, 2005 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

Hotel Marmara, konuklarına uygun fiyatlarla lüks konaklama imkanı sunmaktadır. Otelde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezinde konum
  • Modern ve şık tasarım
  • Konforlu ve lüks odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness olanakları
Hotel Marmara, misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmak için her detayı düşünerek hizmet vermektedir. Şehir merkezindeki konumu, modern tasarımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir oteldir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Merkez Hotel Marmara Yorumlar - 1

user177448

Balıkesir Hotel Marmara Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da şehir merkezine yakın olduğu için çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

21 Mayıs 2024
gokhan mericli

gokhan mericli

Is nedeniyle kaldigim bu otelde sadece konaklamma yaptim kaldigim sure boyunca rahat ettim temizlik yataklar banyo hersey cok guzeldi sahibine ve calisanlarina cok teşekkürler.

2023:02:01 17:16:05
Emin Rüzgar Dönmez

Emin Rüzgar Dönmez

Odaların küçük olması ve şehrin tam merkezinde yer alması dolayısıyla ben çok beğenmedim ama personeli sıcak ve güler yüzlü şehir merkezinde konaklamak isteyenler için gayet iyi.

2022:10:04 12:52:25
Bekir Arican

Bekir Arican

Çok kötü oda bildiğin leş gibi lavabo kokuyor pencereler de sinekli yok pencereyi açarsanız gece sivri sinek ihtilasina uyruyorsunuz otopark sikinti belediyenin katli otapark kartini veriyorlar arabayı çıkarmak için otel otopark arası mekik dokuyorsunuz.

2022:08:30 11:54:20
Ömer Vefa Çentek

Ömer Vefa Çentek

YKS sınavı için 2 gece 3 gün kaldığım çalışanlarının güler yüzlü ve yardımsever olduğu güzel bir oteldir. Odaları temiz ve güzel ucuz fiyatlıdır. Ben pek bir sıkıntısını görmedim, kalmak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.

2021:06:26 20:27:42
Metin bey

Metin bey

Yıllardır kalırım.balıkesir merkezinde.lobisi yok çay içip vakit geçirebileceğiniz bir alanı yok.temiz bir oda sıcak bir banyo edip uzanıp uyursunuz.fiyati uygundur. Amacınız otelde vakit geçirmeyip sadece uyumaya geleceksiniz tavsiye ederim

2022:04:01 05:55:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Balıkesir Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı