Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Balıkesir Pizzali

Balıkesir Pizzali, şehirdeki en lezzetli ve en kaliteli pizzaları sunan bir restorandır. 10 yıldan fazla bir süredir hizmet veren işletme, müşterilerine her zaman taze ve enfes lezzetler sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Balıkesir Pizzali, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana şehirdeki pizza tutkunlarının vazgeçilmez adresi haline gelmiştir. İşletme, her geçen gün müşteri memnuniyetini arttırmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Orta ve büyük boy pizza seçenekleri mevcuttur.
  • Fiyatlar, pizzanın boyutuna ve içerdiği malzemelere göre değişmektedir.
  • Uygun fiyatlarla kaliteli ve lezzetli pizzalar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemeler kullanılarak hazırlanan pizzalar.
  • Hızlı ve güler yüzlü servis.
  • Geniş içecek ve yan ürün seçenekleri.
  • Online sipariş imkanı.
Balıkesir Pizzali, lezzetli ve doyurucu pizzalarıyla müşterilerine keyifli bir yeme deneyimi sunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilmesi gereken bir restorandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altıeylül Balıkesir Pizzali Yorumlar - 1

user177320

Balıkesir Pizzali Yemek Teslimi gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Hem lezzetli hem de hızlı bir şekilde siparişlerimi teslim ediyorlar. Çeşitli pizza seçenekleri ile her zevke hitap ediyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

21 Mayıs 2024
Kaan Özgür

Kaan Özgür

Yemekler çok yavaş geliyor.Ben beklerken başka birisi bağırarak çıktı yemek yapmayın siz bir türlü gelmedi diyerek.

2022:11:27 10:55:38
MAN VAN

MAN VAN

Yorumum yukarıda dursun diye 5 yıldız verdim bir çalışan olarak oranin çok kötü berbat bir yer olduğunu söyleyebilirim. Siz orda paranızı vererek yiyorsunuz o çalışanların emeği verilmiyor ama sizden onların boğazına gidiyor. Maaş vermiyor hiç hakkımız haram olsun.

2020:11:03 18:16:57
Cahit Ökdem

Cahit Ökdem

Sevecen, güleryüzlü, hızlı hizmet veren, müşteri memnuniyeti için çaba gösteren Balıkesir ilimizin iş insanlarının hizmet sunduğu müessese takdiri hak ediyor. Hayırlı işler, bol müşteriler, bereketli kazançlar diliyorum kendilerine.

2021:06:26 18:10:20
cemil süt

cemil süt

Bi orta bi küçük boy +kücük patates / 62 tlpizzalar berbat patatesler çiğ ömrü hayatımda bu kadar para veripte rezalet bişile karşılaşmadım kaliteden ve tecrubeden bahsetmeyin. Sonucu tatminkar olduğunda verilen paranın bi önemi yoktur ama şunu bilmelisiniz aldığınız parayı kesinlikle haketmiyosunuz!!

2020:04:01 22:43:42
mihriban avci

mihriban avci

Orda çalışmış biri olarak şunu söylemek istiyorum. çalışanların hakkını yiyip maaş ödemesi yapmayıp onları köle gibi kullanan bir işletme çalışanların kişiliğini zadeleyip onları küçümseyen efendileri gibi davranan bir işletme. Herşey dışarıdan göründüğü gibi değil. Hakkım haram olsun sizlere.

2020:11:03 17:57:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:30–01:30
  • Salı 10:30–01:30
  • Çarşamba 10:30–01:30
  • Perşembe 10:30–01:30
  • Cuma 10:30–01:30
  • Cumartesi 10:30–01:30
  • Pazar 10:30–01:30

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı