pasha han otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Balıkesir Pasha Han Otel

Pasha Han Otel, Balıkesir şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Pasha Han Otel, 2010 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı dahil veya dahil olmayan konaklama seçenekleri mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Modern ve şık tasarım
Pasha Han Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu odaları, merkezi konumu ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altıeylül Balıkesir pasha han otel Yorumlar - 1

user177254

Balıkesir Pasha Han Otel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu çok merkezi ve odalar oldukça temiz ve konforluydu. Personel de son derece ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

21 Mayıs 2024
Elif Nur Özer

Elif Nur Özer

Eşimle birlikte 3 gün kaldık. Kahvaltıyı övmek için yazıyorum 😂 Tatlılardan kurabiyelere, börekten menemene, 3 çeşit zeytin, 4 çeşit peynir, meyveler, reçeller... Zeytin, peynir kolay ama yiyeceklerin her biri çok lezzetliydi, bunun için de ayrıca teşekkür ederiz, aşçının ellerine sağlık :)

2023:09:30 07:50:25
Atilla ÖZDAMAR

Atilla ÖZDAMAR

Odalar oldukça eski 10 yıllık otel, asansör yok , kahvaltısı ortanın altında , otopark problemi yok fiyat odalara göre pahalı

2023:10:12 13:40:31
Serkan Düzgün

Serkan Düzgün

Hüsran mağduriyet ne ararsan hepsi burada. İşimiz gereği geldiğimiz bu otelde odaya girer girmez duş alalım dedik. Musluktan gelen pas pas pas heryerimi kahverengi pas yaptı. Resepsiyon çalışanıda madem böyle olduğunu biliyorsun giren müşteriyi uyarmak zorundasın. Girip duş alıp otelden çıkmamız bir oldu. Ayrıca söylenilen fiyat haketmiyor. Fiyat acayip yüksek. Balikesir aynı fiyat farklı otel bakabilirsiniz. Tavsiye etmiyorum mağdur etti bizi.

2023:07:24 17:14:36
FAZLI KESKİN

FAZLI KESKİN

Konumu gayet kolay ulaşabileceğinizOdalarını temiz bulduğumAraba park yeri olanKahvaltısı açık büfe ve gayet yeterli olanKalabileceğiniz bir otel

2023:09:05 15:26:31
Yigit Özen

Yigit Özen

Otel konum olarak guzel bir yerde park sorunu yok sehir ici sıkışıklığı yok tesis ic temizligi ve oda temizligi mukemmel oda olanaklari guzel minibarda 2 su ucretsiz diger iceceklerinde fiyatlari bakkal ile ayni olcude makul resepsiyonda ki arkadaslar guleryuzlu kibar aksam yemegi icin yardimci oluyolar istedginiz yiyecegi siparis ediyorlar kahvalti guzel cesitligini begendim sadece yatak sertti

2023:07:04 07:05:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı