Beta Residence

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Balıkesir Beta Residence

Beta Residence, Balıkesir şehrinde konforlu ve modern konaklama imkanı sunan bir apart oteldir. Misafirlerine ev konforunda bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedefleyen Beta Residence, şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Beta Residence, 2010 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Sürekli olarak yenilenen ve gelişen hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Günlük konaklama ücretleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Sezon ve rezervasyon durumuna göre farklı fiyat seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Otopark imkanı
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Beta Residence, şehir merkezine yakın konumu, uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışıyla Balıkesir'de konaklama tercihi yapacak misafirler için ideal bir seçenektir. Misafirlerine evlerindeki konforu aratmayan odaları ve güler yüzlü personeli ile unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altıeylül Balıkesir Beta Residence Yorumlar - 1

user177246

Balıkesir Beta Residence Konaklama hizmetinden çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da merkeze yakın olduğu için çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

21 Mayıs 2024
Filiz Sen

Filiz Sen

Yol üstünde konaklayıp devam etmek istiyorsanız, fiyat performans açısından uygun bir konaklama seçeneği. 1 gece kaldık. Oteli arayarak rezervasyonumuzu yaptığımız için daha uygun bir fiyat almış olduk. Odalarda mini mutfak ve oturma grubu mevcuttu. Oda ve banyo temizliği iyiydi, fakat kanepe kirli duruyordu. Otelin hemen arkasından tren geçtiği için arada yüksek sese maruz kaldık. Kahvaltısı oldukça kötüydü.

2023:11:05 12:03:35
Olcay Kızıltaş

Olcay Kızıltaş

Ağustos ayında 2 gece konakladım. Öncelikle google üzerinden arattırdığınızda çıkan fiyatlar ile oteli aradığınızda verilen fiyat arasında fark var. Yani oteli arayıp fiyat alırsanız daha uygun bir konaklama yapabilirsiniz.Odalar gayet geniş ve temiz. benim kaldığım odada kendine ait teras gibi bir balkonuda vardı. Şuana kadar kaldığım birçok otelden daha konforluydu diyebilirim. 5 senelik bir yapı, bina ve eşyalar yeni.Kahvaltı dahil olarak çalışıyorlar, kahvaltısı gayet tatmin edici ve çeşitli.Konum olarak merkezin biraz dışında. Aracınız var ise ön tarafında ki sokakta uygun park yerleri var park sorunu görmedim.Eksi olarak Odalarda ses yalıtım sıkıntısı var. Yan odada kalanların ne konuştuğunu bile duyabiliyorsunuz.

2023:08:30 14:17:07
ergin Algur

ergin Algur

Ben isim geregi tum Turkiye geneli zoyaretler yapan birisiyim. Cok degisik cesitli otellerde kalmaktayim . 20.09.2023 te carsamba gunu bir gun konakladim. Burasi yorumlarda yazilanlar otesi konforlu ve evinizde gibi hissettiren bir yerdir . Calisanlarida son derece duyarlidir. Otel resepsiyondaki bayan esma hanim in gostermis oldugu ilgi alaka goz ardi etmek mumkun degildir odaya cikana kadar eslik etmesi guler yuzle karsilamasi ve herhangibir isteginiz olmasi durumunda aninda ilgilenmesi takdire şayandir. Buradan tekrar kendisine tsk ederim .Balikesire gittiginizde bence hic bir yer aramayin direk buraya gidin cok rahat edersiniz fiyatida oldukca uygundur. Kahvalti doyurucu olup cesitliligi oldukca zengindir.Tekrar tum calisanlara tsklerimi iletiyorum

2023:09:22 04:44:15
UFUK AYHAN SÖNMEZ

UFUK AYHAN SÖNMEZ

1 günlük bir deneyimim oldu sadece wifi konusunda sıkıntı yaşadım onun dışında bir problem yoktu

2024:01:24 15:18:34
Serkan Düzgün

Serkan Düzgün

Balıkesirde bir kaç otelde anlık mağdur olduktan sonra burayı seçerek doğru karar verdiğimizin farkına vardık. Balıkesir'de otel arayarak tecrübe sahibi olduk diyebilirim. Şirket çalışanı olarak 4 adet tek kişilik ayrı oda ayarladık buradan. Girişten otopark sıkıntınız yok. Odalar çok temiz. 1+1 şeklinde Odalar mevcut. Çay kahve su ikrami odalarda bulunuyor. Kliması gayet güzel WiFi iyi. Yataklar büyük olup çok rahat. Odalar temizliği banyo tuvalet mükemmel. Kahvaltısı bence doyurucu çeşitleri güzel ve lezzetli. Yorumumu okuyan arkadaşlar farklı yerlerde yer aramanıza gerek yok. Heryer fiyatları aynı ve buradanda vasat.

2023:07:24 17:04:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı