Serel Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Balıkesir Serel Hotel

Balıkesir Serel Hotel, şehrin merkezinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir tatil geçirmelerini sağlar.

Tarihçe

Balıkesir Serel Hotel, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, konuklarına evlerindeki rahatlığı ve konforu sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Konaklama fiyatlarına kahvaltı dahildir.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel paketler sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Lüks ve modern odalar
  • Restoran ve bar hizmeti
  • Spa ve fitness olanakları
  • Toplantı ve etkinlik alanları
Balıkesir Serel Hotel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde şehrin tüm önemli noktalarına kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca lüks ve konforlu odaları, kaliteli hizmet anlayışı ve geniş olanakları ile unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altıeylül Balıkesir Serel Hotel Yorumlar - 1

user177218

Balıkesir Serel Hotel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve konforu beni çok etkiledi. Odalar geniş ve rahat, kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Ayrıca otelin merkezi konumu da çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

21 Mayıs 2024
Kaan Güroler

Kaan Güroler

İş için 3 gece konakladık çok rahat ettik. Tertemiz ve günlük temizlenen odaları, bakımlı binası, güleryüzlü ve yardımsever personeli, konumunun çok iyi olması, otoparkının olması ve otoparktan doğrudan otele erişim büyük kolaylık, kahvaltı gayet güzel, konaklamanız süresince çay, kahve, su otelin her yerinde ücretsiz. Fiyat/Performans gayet iyi. Bir daha Balıkesir'e gelirsek yine Serel Otel'i tercih edeceğiz. Negatif yorumlar ya çok eski ya da iyi niyetli değil, onları dikkate almayın.

2023:11:30 10:58:26
Emel Uzun

Emel Uzun

Her hafta iş gereği en az iki otelde kalıyorum. Balıkesir'de genelde rezidansta kalırdım ilk defa otel seçtim. Ve Beklentimin üzerinde çıktı. Gerek Otoparkının olması, Temizliği ve kahvaltısı gerçekten çok iyi. Fiyatı hizmetine göre uygun oldukça uygun.Güzel bir deneyimdi odu Teşekkürler.

2023:11:23 06:59:38
Mehmet Ali

Mehmet Ali

Nevşehir'den 2 günlüğüne gelmiştik çok güzel bir oteldi çalışanları çok iyi ve güler yüzlüydü odalar temiz geniş ve ferahtı güzel bir otel tavsiye ederim ilgi ve alakaları için Ümmü Hanım ve Aytaç Bey'e teşekkür ederiz

2023:12:01 17:59:42
Umit Evren

Umit Evren

Odalar temiz ve rahattı. Personel nazik ve güleryüzlüydü. Otelin otoparkının olması ve merkezi yerde bulunması sayesinde çok rahat ettik.

2023:12:21 10:17:08
ibrahim Bilgin

ibrahim Bilgin

Balikesirde işi olupta kısa süreliğine kalmak için uygun bir otel,odaları temiz ve kullanışlı,kahvaltısı güzel,yeride balikesir sehir hastanesi ve adliyeye yakın,ben burda kaldığım için memnunum f/p olarak bir tık pahalı ama fiyat olarak daha uygun olanlanrida bence kalinmaz,ben tekrardan Balıkesire gelsem bu otelde kalırım.

2023:09:26 05:37:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı