Ramada Residences by Wyndham Balikesir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Ramada Residences by Wyndham Balikesir

Tarihçe: Ramada Residences by Wyndham Balikesir, Balıkesir şehrinde konforlu ve lüks konaklama hizmeti sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı yaşatmayı hedefleyen otel, modern tasarımı ve kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası: Ramada Residences by Wyndham Balikesir, misafirlerine uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Farklı oda seçenekleri ve paketler ile her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

  • Konforlu Odalar: Oteldeki odalar modern ve konforlu bir şekilde dizayn edilmiştir.
  • Restoran ve Bar: Lezzetli yemeklerin tadını çıkarabileceğiniz restoran ve bar mevcuttur.
  • Spa ve Fitness Merkezi: Misafirler, stres atabilecekleri spa ve fitness merkezinden faydalanabilirler.
  • Toplantı ve Organizasyon Hizmetleri: İş seyahatleriniz veya özel etkinlikleriniz için ihtiyacınız olan her türlü hizmeti sunmaktadır.
Neden Ramada Residences by Wyndham Balikesir tercih edilmelidir? Ramada Residences by Wyndham Balikesir, şehrin merkezi konumunda olup, misafirlerine konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Modern tasarımı, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmesi gereken bir oteldir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altıeylül Balıkesir Ramada Residences by Wyndham Balikesir Yorumlar - 1

user177177

Balıkesir Ramada Residences by Wyndham Balikesir Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da şehir merkezine yakın olması avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

21 Mayıs 2024
Abdullah Ataş

Abdullah Ataş

Ötel çok temiz karşılaşma mükemmel kahvaltıda pandemiden daha çıkamamış kahvaltı tabağı geliyor 4zeytin bir dilim salam üç dilim domatesi iki dilim salatalık küp şekeri kadar tereyağı bal reçel pekmez tahin toplamı 75 gram var eğer benim gibi şeker hastasıysan kahvaltı afiyet olsun bir daha uğramam

2024:01:11 23:36:30
Halil İbrahim Ozal

Halil İbrahim Ozal

Balikesir de bulunan Ramada otel de çok güzel vakit geçirdim. Restorant kısmında bulunan Gülbahar hanım,Tuğçe hanım ve Hamza beyden misafir perverliginden ayrıca teşekkürlerimi sunarım.

2024:01:16 05:54:36
Tugce Aydoğan

Tugce Aydoğan

Tertemiz odaları güler yüzlü personeliyle görevlerde gittiğimiz ve konforlu bir şekilde uzun süre kaldığımız otel. Özellikle Grey restoranda kahvaltılarda bize güler yüzleriyle eşlik eden hasta oldugum için iyileştirme çabasıyla ben söylemeden bitki çayları ikram eden Gülbahar hanım Tuğçe hanım Hamza bey ve ismini bilmediğimiz diğer tüm nazik çalışanlara teşekkür ediyorum

2023:12:23 07:24:49
Onur Yilmaz

Onur Yilmaz

QR kodlu sistem ile telefonum üzerinden odaya giriş yapabildiğim, odadaki hemen hemen her fonksiyonu telefonumdan yönetebildiğim, gayet temiz ve modern bir tesis.Tekrar yolumun düşmesi durumunda yine burada konaklayacağım.

2023:12:08 17:32:07
Sinan Desticioğlu

Sinan Desticioğlu

Merkezi konumda, tertemiz odaları, ilgili personeli, özellikle de restorant personeli çok alakalıydı, kahvaltısı fena değildi, odalara kartla değil uygulama aracılığıyla giriyorsunuz, odadaki herseyide cepten kontrol edebiliyorsunuz.. Kullanışlı ancak sayfayı yanlışlıkla kapatınca tekrar resepsiyonda kare kod istiyorsunuz..! Genel olarak harika bir otel..

2023:10:28 21:49:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı