AVUKAT GÜLTEN ŞAHİN

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Avukat Gülsen Şahin Balıkesir

Avukat Gülsen Şahin, Balıkesir şehrinde hukuk alanında hizmet veren bir avukattır. 10 yılı aşkın deneyime sahip olan Gülsen Şahin, müvekkillerine profesyonel ve etkili hukuki destek sunmaktadır.

Tarihçe

Avukat Gülsen Şahin, 2010 yılında Balıkesir'de kendi hukuk bürosunu açarak hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana birçok müvekkilinin hukuki sorunlarına çözüm bulmuş ve adaletin sağlanmasına katkıda bulunmuştur.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz için adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktayız.
  • Ücretlendirme konusunda şeffaf bir politika izlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve etkili hukuki destek
  • Deneyimli ve uzman avukat kadrosu
  • Müvekkillerle güvene dayalı ilişki
Avukat Gülsen Şahin'i tercih etmeniz durumunda, hukuki sorunlarınıza hızlı ve etkili çözümler bulabilir, deneyimli bir avukat kadrosuyla çalışarak adaletin sağlanmasına katkıda bulunabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Karesi AVUKAT GÜLTEN ŞAHİN Yorumlar - 1

user176601

Avukat Gülten Şahin ile çalışmak gerçekten çok memnun edici bir deneyimdi. Kendisi işini titizlikle yapan, müşteri odaklı ve sonuç odaklı bir avukat. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu ve beni süreç boyunca bilgilendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Mayıs 2024
Mehmet Gökgöz

Mehmet Gökgöz

Gülten hanım, tartışılmaz mesleki bilgisi ve tecrübesi ile Balıkesir'de herhangi bir dava türünde, danışmak için yada davanızı, aklınızda soru işareti kalmadan üstlenmesini isteyeceğiniz ve hiç tereddüt etmeden çalabileceğiniz ilk kapı. Samimi ve ilgili kişiliği, cesur ve empatik tavırlarıyla size, davanıza 5-0 önde başlamanızı sağlıyor. Birçok avukatın adını bile duyduğunda uzaklaştığı davaları, korkusuzca üstlenip farkını da davanın her aşamasında ortaya koyuyor. Kalite yalan söylemez. Davam boyunca göstermiş olduğunuz üstün çaba ve ilginizden dolayı minnettarım. İyi ki sizinle karşılaştık ve avukatımsınız.

2022:06:13 22:04:04
Can Ates

Can Ates

Yillardir bir cok bas agrilarima sebeb bir (miras olayi) olayi büyük bir itina ile ugraslar sonucu basarmistir güven hukuk Bürosu.Burada Avukat Sahin Hanima ve Büroda beraber yol katettikleri diger Avukat Arkadaslara buradan cok cok tsklerimi belirtmek isterim. Iyiki varsiniz,basarilarinizin devamini tüm kalbimle diliyorum.

2022:09:22 14:40:43
Aykut Acidere

Aykut Acidere

İlk önce güven olmalı,onu hissettirmeli bu konuda hiç şüphe duymadım. Konularla bilgisi ve tecrübesi çok iyi, müvekkilini ben kendi şahsım olarak hiç bir zaman karamsarlığa düşürmedi motivesi yüksek, sizi yanlız birakmiyor. Çok kararlı, istikrarlı çözüm odaklı,azimli iyi ki benim avukatım

2022:06:14 05:53:11
senem uzuner

senem uzuner

Son derece işini bilen güven verici bir avukat ....olaylara pozitif bakışı ile çözümlemeyecegi bir şey yok bence ...🙏🙏👍👍👍

2022:09:20 06:22:57
Alkan Biçer

Alkan Biçer

2020:02:13 13:40:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:00
  • Salı 08:30–19:00
  • Çarşamba 08:30–19:00
  • Perşembe 08:30–19:00
  • Cuma 08:30–19:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı