Avukat Serhat Kandemir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Avukat Serhat Kandemir Balıkesir

Avukat Serhat Kandemir, Balıkesir şehrinde hukuk alanında hizmet veren bir avukattır. 10 yılı aşkın deneyime sahip olan Serhat Kandemir, müvekkillerine profesyonel ve etkili hukuki destek sunmaktadır.

Tarihçe

Avukat Serhat Kandemir, 2010 yılında Balıkesir'de kendi hukuk bürosunu açarak hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana birçok müvekkilinin hukuki sorunlarını çözüme kavuşturmuştur.

Fiyat Politikası

Avukat Serhat Kandemir, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerinin kalitesine göre uygun fiyatlar belirlemektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir avukat kadrosu
  • Çözüm odaklı hizmet anlayışı
  • İşini titizlikle yapan ve müvekkillerine destek olan bir ekip
Avukat Serhat Kandemir'i tercih etmeniz durumunda, hukuki sorunlarınızı profesyonel bir şekilde çözüme kavuşturabilir ve haklarınızı en iyi şekilde savunabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Karesi Avukat Serhat Kandemir Yorumlar - 1

user176575

Balıkesir Avukat Serhat Kandemir, işini titizlikle yapan, müşteri odaklı çalışan ve hukuki konularda başarılı bir avukattır. Kendisine danıştığım konularda her zaman doğru yönlendirmeler yapmıştır. Kesinlikle güvenilir bir avukat olduğunu düşünüyorum.

20 Mayıs 2024
Fatma Nur Mumcu

Fatma Nur Mumcu

Öncelikle yardımlarınız için size minnettarım.Çözülemeyen dava dosyamı kısa sürede sonuca ulaştırdığınız için ne söylesem az..Gördüğüm ve tanıdığım kadarıyla Serhat bey şu zamanda bulunabilecek en birikimli en kaliteli avukatlardan.Adaletin ve hukukun işleyişi böyle insanlar sayesinde ilerleyecek devam edecek!Geleceğe umutla bakmamızın sebeplerindensiniz tekrar tekrar teşekkürler... iyi calışmalar

2023:03:28 21:33:16
cahit sakran

cahit sakran

Mesleğine önem veren genç bir avukat olmasına rağmem, mesleğindeki bilgi birikimi sayesinde almış olduğu davaları çok kısa sürede halleden başarılı bir avukattır.

2022:11:21 15:58:06
hüsnü tarik

hüsnü tarik

Kendisi zeki ve başarılı bir avukat olmakla birlikte sabırlı ve her zaman ulaşılabilir olması ve güleryüzünü koruması da takdire şayan bir özelliktir.

2022:12:30 10:49:30
Sadık Çipli

Sadık Çipli

Azimli istikrarlı ve Başşarılı Bir Avukat. Hukuki Sorunumuzu Kısa Sürede Çözüme Kavuşturdu, Genç Avukat Kardeşimize Teşekur eder Meslek Hayatinda Başarılar Dilerim

2022:11:04 13:53:39
Hakan CEYLAN

Hakan CEYLAN

Sağlam duruş ve karakteriniz benim için tam bir güven kaynagi.Hukuki savunmam sırasında göstermiş olduğunuz çalışkanlık ve ozveriden dolayı çok teşekkür ederim.

2023:05:02 07:53:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı