Balıkesir Millet Kütüphanesi Ahmet Kot Kitaplığı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Balıkesir Millet Kütüphanesi Ahmet Kot Kitaplığı

Balıkesir Millet Kütüphanesi Ahmet Kot Kitaplığı, Balıkesir şehrinde bulunan önemli bir kültür ve bilgi merkezidir. Kütüphane, geniş bir kitap koleksiyonuna sahip olup, okuyuculara çeşitli konularda kaynaklar sunmaktadır.

Tarihçe

Balıkesir Millet Kütüphanesi Ahmet Kot Kitaplığı, 1985 yılında kurulmuştur. O günden bu yana, kitaplığın koleksiyonu sürekli olarak genişletilmiş ve güncellenmiştir.

Fiyat Politikası

Kütüphane hizmetleri genellikle ücretsizdir. Ancak, bazı özel etkinlikler veya kurslar için belirli bir ücret talep edilebilir.

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap koleksiyonu
  • Çeşitli konularda kaynaklar
  • Okuma ve araştırma alanları
  • Etkinlik ve seminerler
Balıkesir Millet Kütüphanesi Ahmet Kot Kitaplığı, zengin kitap koleksiyonu ve çeşitli hizmetleriyle okuyucuların ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Kütüphaneyi tercih etmek, bilgiye erişim ve kültürel gelişim açısından önemli bir adımdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Karesi Balıkesir Millet Kütüphanesi Ahmet Kot Kitaplığı Yorumlar - 1

user176462

Balıkesir Millet Kütüphanesi Ahmet Kot Kitaplığı oldukça geniş bir koleksiyona sahip ve sessiz bir ortam sunuyor. Kitapların düzenli bir şekilde yerleştirilmesi ve kütüphane personelinin yardımseverliği de oldukça memnun edici. Ancak bazı zamanlarda kütüphane yoğun olabiliyor ve oturma alanlarında sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak oldukça başarılı bir kütüphane deneyimi sunuyor.

20 Mayıs 2024
coffee dream

coffee dream

Sistemini asla anlayamayacağım kütüphane.1)Yetersiz oturma alanı.Gerçekten dışarıdan büyük gözükmesine rağmen içeride çok az oturma alanı var.Ayrıca çoğu liseli arkadaşımız akıllılık edip gelip kitapçık falan bırakıp, 4 saat gezinip 2 saat çalışıyolar.Madem çalışmıcaksınız yer işgal etmeyin. Saat 9'da gittiğimde bile sıra beklediğimi biliyorum.Gerçekten çok sinir bozucu bir durum.2) Kütüphanenin müzeymiş gibi her gün her türlü yaş aralığından öğrencilerin gelip boş boş gezdirilmesi.Hayır zaten gelmek isteyene açık değil mi burası.Ne kolundan tutup getiriyosunuz çocukları anlamak güç.3) Kütüphane bazen çok çok soğuk oluyo.Sıcak olduğuna denk geldiğim çok nâdirdir.4) Tam deneme çözerken vrrrrr kafamdan drone uçmasıEvet şimdi beğenmiyosan gitme diceksiniz, lâkin burada yurtta kalıyorum ve çalışıcak başka yer bulamadım açıkçası.Buradan alternatif önerisi olanlar varsa şu yorum kısmına yazsa da bilsek.

2024:01:18 15:29:13
Esra Erşan

Esra Erşan

kütüphane gayet güzel ama çalışma alanı sayısı çok yetersiz. Bu büyük bir eksiklik bence. Ayrıca müze gezer gibi her gün bir okul dolusu çocuk gelmesi aşırı saçma. Bireysel olarak dileyen gelebilir zaten, kütüphane burası. Ayrıca insanlar ders çalışırken bir gün gazetecilerin bir gün drone'ların gelmesinden de baygınlık geçireceğim.

2024:01:17 18:40:49
Kadir ERKAN

Kadir ERKAN

Çok modern bir tesis. 3 katlı. İçinde asansör bile olan ayrı çalışma bölümleri oluşturulmuş, her ihtiyaca cevap verebilecek bir kütüphane. Çok kapsamlı düşünülmüş. 100 bin nadide eser mevcut. Dışarıya kitap çıkarılmıyor. Oturma bölümü az, çoğalırsa kullanım artar. Çok beğendim. Mutlaka gidip bir görmeniz gerekir.

2022:12:04 15:45:33
Hilal Sude Kartal

Hilal Sude Kartal

Buraya gelen otobüs saatleri çok çok az. O kadar otobüs bekleyip geldik bir de 3 liste dolusu sıra beklememiz gerektiğini söylediler. Zaten aşırı uzak gelene kadar insan yoruluyor bir de burda 3 liste dolusu insan sıra mi bekleyeceğiz? Bu kadar büyük duran bir yerin kapasitesi nasıl 70 kişi olabiliyor? O kadar yol çektiğimizle kaldık.

2024:01:06 13:49:58
Gökçe Özkonuk

Gökçe Özkonuk

Kütüphanenin konumu öğrencilerin erişimi açısından elverişsiz bir yerde. Yazın sıcağında kışın soğuğunda Çağış’ta okuyan bir öğrenci veya il merkezindeki lise ortaokul ilkokul öğrencileri bu kadar dik bir tepedeki kütüphaneye otobüs seferi harici nasıl erişsin?Kütüphaneler şehrin göbeğinde herkesin erişiminde amaca yönelik olmalı ve 24 saat açık olmalı. Avlu gibi bir yere altlarında arabaları olan iş adamları için toplantı salonu yapmak yerine bu kütüphane yapılabilirdi. Proje halkın temel gereksinimini karşılamak yerine devasa beton yığınları arasındaki lüks bir cami yanında süs amacıyla inşa edilmiş gibi duruyor.

2023:10:15 10:29:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı