Avukat Musa Öğdü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Avukat Musa Öğdü

Avukat Musa Öğdü, Balıkesir şehrinde hizmet veren deneyimli bir avukattır. Öğdü, geniş bir yelpazede hukuki konularda danışmanlık ve temsil hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Avukat Musa Öğdü, uzun yıllardır hukuk alanında faaliyet göstermektedir. Kendisine gelen her türlü dava ve hukuki sorunlarla ilgilenmekte ve müvekkillerine en iyi hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Avukat Musa Öğdü, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak adil ve şeffaf bir fiyat politikası benimsemektedir. Hizmetlerinin karşılığında uygun ve rekabetçi fiyatlar sunmaktadır.

Müşteri Hedef Kitlesi

Avukat Musa Öğdü, bireysel ve kurumsal müvekkillerine hizmet vermektedir. Her türlü hukuki sorun için profesyonel destek sağlayarak müvekkillerinin haklarını korumaktadır.

İşletmenin Farklılıkları

  • Deneyimli ve uzman bir avukat kadrosu
  • Çözüm odaklı yaklaşım
  • Hızlı ve etkili hukuki çözümler
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Avukat Musa Öğdü, hukuki sorunlarınızda size en iyi hizmeti sunmak için burada. Profesyonel yaklaşımı ve müvekkillerine verdiği destek ile tercih edilmesi gereken bir avukattır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Karesi Avukat Musa Öğdü Yorumlar - 1

user176436

Balıkesir Avukat Musa Öğdü, işini titizlikle yapan, müşteri odaklı çalışan ve hukuk alanında geniş bir bilgi birikimine sahip bir avukattır. Kendisine danıştığım konularda her zaman profesyonelce yardımcı olmuş ve sonuç odaklı çalışmasıyla beni memnun etmiştir. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Mayıs 2024
Salih Turgutoglu

Salih Turgutoglu

Adaletsizliklerin giderek arttığı adaletin ve doğrunun istisna olduğu bir dönemin içinde zor zamanlar geçirirken,Musa beyle tanıştık ve çok memnun kaldık.Bilgisi ve tecrübesi sayesinde davayı kazandık.Yardımları ve çabası için teşekkür ederiz.

2023:09:26 11:02:44
Salim Turgutoğlu

Salim Turgutoğlu

Musa Bey gerek bilgisi, gerek nezaketi gerekse de tecrübesi ile bize çok yardımcı oldu.. Kendisi Balıkesir 'in bana göre en iyi avukatı olmakla birlikte büyük bir insanlığa sahip.. Yanınızda güveneceğiniz avukatın olması büyük güç, Musa Bey bu konuda'da en büyük kuvvet oldu bize.. Güleryüzü, bilinçli insanlığı ile kendisi hepimize moral verdi..

2023:09:15 14:51:18
toprak kaan

toprak kaan

Musa Bey şirketimizle ilgili sözleşmelerde danışmanlığımızı yaptı, yol gösterdi. Bizi büyük zararlardan kurtardı. Buradan kendisine teşekkür ediyorum.

2023:09:18 10:42:15
Kardelen

Kardelen

Yardımınız, zamanınız ve emeğiniz için ne kadar teşekkür etsem az. başarılarınızın devamını dilerim. Deneyimli bir avukat arayan herkese şiddetle tavsiye ederim

2023:09:26 10:48:24
Tolga Dündar

Tolga Dündar

Genç, dinamik ve güler yüzlü. Yaşadığımız dünyanın daha adaletli bir yer olması için çaba gösteren hukuk insanı.

2023:09:15 14:17:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı