Avukat Mehmet Can Demirci

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Balıkesir Avukat Mehmet Can Demirci

Avukat Mehmet Can Demirci, Balıkesir şehrinde hukuk alanında hizmet veren bir avukattır. 10 yılı aşkın deneyime sahip olan Demirci, müvekkillerine profesyonel ve etkili hukuki destek sunmaktadır.

Tarihçe

Avukat Mehmet Can Demirci, 2010 yılında Balıkesir Barosu'na kayıt yaptırarak avukatlık kariyerine başlamıştır. O günden bu yana birçok dava ve hukuki danışmanlık hizmeti vermiştir.

Fiyat Politikası

Avukat Mehmet Can Demirci, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerin detayları ve ücretlendirme konusunda açık bilgi vermektedir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Avukat Mehmet Can Demirci, bireysel ve kurumsal müvekkillerine hukuki destek sağlamaktadır. Her türlü hukuki sorun ve ihtiyaçlarını karşılamak için geniş bir hedef kitlesine hitap etmektedir.

İşletmenin Farklılıkları

  • Deneyimli ve uzman bir avukat kadrosu
  • İhtiyaçlara özel çözümler sunma yeteneği
  • Hızlı ve etkili hukuki destek
Avukat Mehmet Can Demirci, müvekkillerine güvenilir ve kaliteli hukuki hizmet sunarak onların haklarını korumakta ve adaletin sağlanmasına katkıda bulunmaktadır. Profesyonel yaklaşımı ve başarılı sonuçlarıyla tercih edilen bir avukattır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Merkez Avukat Mehmet Can Demirci Yorumlar - 1

user176378

Balıkesir Avukat Mehmet Can Demirci oldukça profesyonel ve işinde başarılı bir avukat. Kendisiyle çalışma fırsatı bulduğumda sorunlarımı hızlı ve etkili bir şekilde çözüme kavuşturdu. Müşteri odaklı yaklaşımı ve hukuki bilgisiyle güven veren bir avukat. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Mayıs 2024
Can Çakırcalı

Can Çakırcalı

MEHMET CAN Beyle yollarımızın kesişmesi bundan 14 ay öncesine dayanıyor. Çalıştığım kurum tarafından iftiraya uğrayarak işten çıkartıldım. Mehmet Beyle o sebeple tanıştım o günden bu zamana kadar yanımda olması benim davamı kendi davası gibi benimseyip üstünde çalışması, verimi, emeği her şey için başta kendisi MEHMET CAN DEMİRCİ’ye ve CANGÜL HANIMA sonsuz teşekkürler. Bu zorlu sürecimde benim ve ailemin yanında olup bir avukat gibi değil bir kardeş bir dost bir yoldaş olarak her zaman yanımızdaydı. Bu yorumları okuyan arkadaşlar gönül rahatlığıyla avukatım Mehmet Can beyle güvenip davalarını emanet edebilir. Yolunuza taş değmesin. İyi ki varsınız sonsuz teşekkürler..

2023:09:08 10:29:31
CENGİZ DEMİRCİ

CENGİZ DEMİRCİ

CAN HUKUK GRUP Başkanı Sayın Avukat Mehmetcan Demirci bey, nerede ise 10 yıllık meslek hayatınıza 1500'ün üzerinde dava vekilliği sığdırıp buradan %95 gibi inanılmaz bir oranla başarılı olmak her yiğidin harcı değil kuşkusuz.. Sayın Avukat Cangül Demirci'nin de gruba katılması ile çok daha güçlendiğinizi gözlemliyoruz. Bu arada EFC HUKUK GRUP olarak başarılarınızın devamını izlemekten büyük keyif almaktayız.

2017:05:11 10:38:47
Karigori Karigori

Karigori Karigori

Bugüne kadar ailemin 3 farklı davası ile ilgilenen Mehmet Bey yurtdışında olmamıza rağmen bizimle surekli iletişim halimdeydi. Sayesinde davanın boyunca hiç balikesire gelmeden tüm islerimiz halloldu. Tekrar çok teşekkür ederiz...

2019:07:11 15:50:36
Gözde Peker Ünal

Gözde Peker Ünal

Ailemin gayrimenkullari icin muteahhitle yasadigimiz butun sorunlar Avukat Mehmet Bey sayesinde cozuldu. Kendisini herkese tavsiye eder basarilar dilerim.

2019:08:23 18:49:22
Masa Sandalye

Masa Sandalye

İş davalarımızla Avukat Mehmet Bey ilgilendi, güvenilir bir hukuk bürosu...

2020:02:29 16:41:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:30
  • Salı 08:30–18:30
  • Çarşamba 08:30–18:30
  • Perşembe 08:30–18:30
  • Cuma 08:30–18:30
  • Cumartesi 08:30–17:00
  • Pazar Kapalı

Balıkesir Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı