CANBEY TEMİZLİK Halı Yıkama Fabrikası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Balıkesir CANBEY TEMİZLİK Halı Yıkama Fabrikası

CANBEY TEMİZLİK Halı Yıkama Fabrikası, Balıkesir şehrinde halı yıkama hizmeti sunan bir işletmedir.

Tarihçe

CANBEY TEMİZLİK Halı Yıkama Fabrikası, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Halı yıkama fiyatları halının boyutuna ve kirlilik durumuna göre değişmektedir.
  • Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ekip ve ekipmanlarla hizmet vermektedir.
  • Çevre dostu temizlik ürünleri kullanmaktadır.
  • Hızlı ve güvenilir hizmet sunmaktadır.
CANBEY TEMİZLİK Halı Yıkama Fabrikası, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilmesi gereken bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Karesi CANBEY TEMİZLİK Halı Yıkama Fabrikası Yorumlar - 1

user176322

Çok memnun kaldım, halılarım tertemiz geldi. Personel çok ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Mayıs 2024
Mehmet Dündar

Mehmet Dündar

İşletme önceki sahibi olan Ahmet Ali Canbey tarafından işletilirken gayet memnundum şimdi devrolmuş yeni sahiplerine bir kez halı verdim 8,5 metrekare olan halımdan 10 metre kare parası aldılar fatura istedim fatura da vermediler.

2023:11:03 14:51:16
Tolga Turhan

Tolga Turhan

Geç teslim etmesinin yanında. Halımızda 2 yeni lekeli olarak getirildi.!!!!!! Yeni leke fotoğrafta gördüğünüz leke. İnanılır gibi değil sıfır puan olsa onu dahi hak etmiyor.

2022:06:07 15:45:41
S AkdgnSnmz

S AkdgnSnmz

E hali servisi tarafından bu firmaya yönlendirildim.Halimi yeni aldim, tuylenme yaptigi icin yikamaya verdim.5 günde gelir denilen hali 10 günde geldi. 6.gunden itibaren hergun aradim abla akşam getircez dediler her aradığımda. Ama 10. Günde anca geldi halim.yok firma el değiştirmiş yok hali kurumamıs bi sürü mazeret sıraladilar,birde biz getirdik haliyi dediler.yanlis adres söylediler. Bence oncesinde halimi kaybettiler sonra bulundu.üstelik hali kurumadan nemli geldi.10gunde nasil kurumuyorsa Yepyeni halimda iki yanlardan komple renk değişikliği var, krem renk olmuş gri. Allahtan yanardonerlide hali pek anlaşılmıyor yoksa sıfır haliyi mahfetmisler. Kötu Yorumları okuduğum halde buaraya verdim. Ehali serviste yetkili tek halıcı burası olduğu icin. Kesinlikle buraya vermeyin halılarınizi. Ben ettim siz etmeyin.

2022:11:05 22:23:16
Mustafa Xx

Mustafa Xx

Güzel bir şekilde anamayacağım ne yazık ki... Halımın sökük yerini ovarlok yapmalarını istedim. Yaparız dediler. Yıkamadan aylar sonra açtığım için şok oldum. Birde gördüm halımın kendi ovarlok renginden çok daha açık ve daha kalın bir şekilde. Çok üzüldüm gerçekten. Ve iki halimi birden yaydığımda bariz farkediliyor😭

2019:06:22 12:50:56
hatice altay

hatice altay

10gün oldu halılarım alınalı ve akıbetini bilmiyorum.çünkü telefon açılmıyor.8gün olunca aradım yarın gelecek dediler şu anda hiç muhatap bulamıyorum.çok sorumsuz bir firma.burdaki yorumları görseydim asla vermezdim.bundan sonra ne tavsiye ederim ne yıkamaya veririm.tabiki halılarımız gelirse.

2021:10:18 17:17:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar 10:00–16:00

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı