Balıkesir Örsler Halı Yıkama Temizlik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Balıkesir Örsler Halı Yıkama Temizlik

Balıkesir Örsler Halı Yıkama Temizlik, Balıkesir şehrinde halı yıkama ve temizlik hizmetleri sunan bir işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Balıkesir Örsler Halı Yıkama Temizlik, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, sürekli olarak kendini geliştirerek sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.

Fiyat Politikası

  • Halı yıkama fiyatları metrekare bazında belirlenmektedir.
  • Özel leke çıkarma işlemleri ekstra ücrete tabidir.
  • Kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet anlayışı benimsenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli temizlik malzemeleri kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Balıkesir Örsler Halı Yıkama Temizlik'i tercih etmeniz için en önemli neden, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıdır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan işletmemiz, halılarınızı temiz ve sağlıklı bir şekilde size geri teslim etmek için çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Merkez Balıkesir Örsler Halı Yıkama Temizlik Yorumlar - 1

user176304

Örsler Halı Yıkama Temizlik Çamaşırhanesi Balıkesir'de en kaliteli hizmeti sunan işletmelerden biri. Halılarımı her zaman titizlikle yıkayıp temizliyorlar ve sonuç her zaman mükemmel oluyor. Personelin ilgisi ve hızı da oldukça memnun edici. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Mayıs 2024
Fatma Tekin

Fatma Tekin

Halimda koca koca çay lekeleri vardı .Geçen hafta orsler hali yıkamaya verdim .Bugün de teslim aldım. Çay lekelerinden eser yok. Çok memnun kaldım. Tüm halilarimi gözü kapalı emanet edebileceğim bir adres oldu . Teşekkürler

2024:01:18 15:00:42
Aslı Tuyan

Aslı Tuyan

Benim hatam yüzünden halılarımı veremedim güzel bir dille anlatmaya çalışsamda karsimdaki insan vermediği hizmet karşılığında para talep etti ve üslupları ve bu konudaki ısrarlı konuşmaları insani cileden çıkarttı.Yillardir memnun kaldigim bu firma beni gerçekten çok üzdü.

2023:10:30 07:17:14
harun torun

harun torun

İşlerini düzgün yapıyorlar. Uygun ve kaliteli firma. Üstelik de hızlıca teslim alıp hızlı bir şekilde güzelce yıkayıp getiriyorlar. Lekelerden eser kalmamış ve detaylı temizlenmiş. Tavsiye ederim.

2023:10:07 07:21:14
Dilek Ustundag

Dilek Ustundag

Biraz evvel geldi halılarım çok beğendim tertemiz olmuşlar emeğinıze sağlık Örsler firma çalışanları.Ayrıca dedikleri günde getirdiler ki, bence buda güzel bir artı.

2023:08:10 15:58:37
Özgür ÖZYILMAZ

Özgür ÖZYILMAZ

Gelme zamanını mesaj atarak ve zamanında gelerek ciddi ve profosyonel bir firma halılar düzgün yıkanmış

2023:11:10 09:03:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı