Atlantik Kuru Temizleme

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Atlantik Kuru Temizleme Balıkesir

Atlantik Kuru Temizleme, Balıkesir şehrinde hizmet veren köklü bir temizlik firmasıdır. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Atlantik Kuru Temizleme, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla, her türlü kumaş ve tekstil ürünlerini titizlikle temizlemektedir.

Fiyat Politikası

  • Kuru temizleme fiyatları uygun ve rekabetçidir.
  • İndirim ve kampanyalar düzenlenerek müşterilere avantajlar sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve kaliteli hizmet anlayışı
  • Hızlı ve zamanında teslimat
  • Çevre dostu temizlik ürünleri kullanımı
Atlantik Kuru Temizleme, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli kendini yenileyen ve geliştiren bir firma olarak tercih edilmelidir. Kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altıeylül Balıkesir Atlantik Kuru Temizleme Yorumlar - 1

user176216

Balıkesir Atlantik Kuru Temizleme Çamaşırhane oldukça kaliteli ve hızlı hizmet veren bir işletme. Çamaşırlarımı her zaman temiz ve düzenli bir şekilde teslim alıyorum. Personelin ilgisi de oldukça memnun edici. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Mayıs 2024
ismail Sahin

ismail Sahin

Çok severek giydigim BEYMEN ve FABRİKA markali takım elbiselerimi rezil edip, kullanilmayacak hale getirdiler.Bir daha asla takım elbise vermem.

2022:11:07 19:56:58
Gulen Yavuz

Gulen Yavuz

Her düğünden sonra kıyafetlerimi burada yıkatıyorum. Abiye ve elbise yıkamada hem hesaplı hem kaliteli. Resimdeki pembe elbise benim :) Herkese öneririm.

2017:07:06 12:06:31
Rıdvan Erkek

Rıdvan Erkek

Buradaki yorumlara bakarak gitmiştim.Verdiğimiz şişme montun iç malzemesi toplanmış olarak verdiler.Eve geldiğimizde farkettim.Götürüp gösterdiğimizde "aaa buna eksik işlem yapılmış bırakın halledelim." denildi. Şimdi tekrar aldığımda montun bozulduğunu üzülerek görüyorum.Bazı yorumlarda uyguna yıkadıklarını söylemişler varsın 10 15 lira pahalıya yıkatın kaliteden vazgeçmeyin.Ben evime yakın ve yüksek puanlı diye gidip yıkattım Bidaha asla.

2022:03:19 13:19:58
Yasemin M.

Yasemin M.

%100 deri ceketim 3 BEDEN küçülmüş olarak elime geçti. Aşırı SERTleşmiş kumaşı MATlaşmış. Dolayısıyla üzerime olmuyor. Giysem de kumaşı çatlayacak öyle bir halde.Çözüm yolu üretemediler.Oradaki hanfendi “Dericiye git o zaman kumaşı dandik” şeklinde cevap verdi. Hiç profesyonel değiller.Bir diğer deri montumun alttan dikişleri sökülmüş. Bir de üstüne terzi işi çıktı.Diğer deri montumun yakası komple yırtılmış.Bi kaç ay önce de montumun başlığının 4 düğmesi kopuk halde gelmişti.Yine çözüm olarak "terziye diktiverirsiniz" diye bir cevap almıştım.Profesyonellik ve müşteri memnuniyeti sıfır.Hiç titiz çalışmıyorlar.Ben her ürün verdiğimde terziye ve dericiye gideceksem ne anlamı kaldı kuru temizlemenin!Bir de bayan "ben her kumaşın tepkisini bilemem" dedi.Bu işi onlar bilmeyecekse kim bilecek ?!Bu işte uzman değillerse yapmayacaklar o zaman.Güvenip asla ÜRÜNLERİNİZİ EMANET ETMEYİN "SAĞLAM VERDİĞİMİZ ÜRÜNE" TADİLAT ÖNERİYORLAR!3 ADET DERİ CEKETİM ÇÖP ŞU AN !BeğenYanıtla

2019:07:22 16:09:54
Batug Oymak

Batug Oymak

Özel günlerde tam bir kurtarıcı. 2 kez takım elbise temizlettim ikisinde de hızlı ve kaliteli hizmet aldım. Ayrıca dükkan sahipleri de çok anlayışlı muhabbet dolu insanlar. Kesinlikle tavsiye ederim

2019:04:26 09:26:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:30
  • Salı 08:00–19:30
  • Çarşamba 08:00–19:30
  • Perşembe 08:00–19:30
  • Cuma 08:00–19:30
  • Cumartesi 08:00–19:30
  • Pazar Kapalı

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı