Balıkesir Alpaslan Hukuk – Avukat Gökhan ALPASLAN

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Balıkesir Alpaslan Hukuk - Avukat Gökhan ALPASLAN

Balıkesir Alpaslan Hukuk, Balıkesir şehrinde faaliyet gösteren köklü bir hukuk firmasıdır. Avukat Gökhan ALPASLAN liderliğindeki firma, müvekkillerine geniş kapsamlı hukuki hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Balıkesir Alpaslan Hukuk, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan deneyimi ile müvekkillerine güvenilir ve etkili hukuki destek sağlamaktadır.

Fiyat Politikası

Firma, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası benimsemektedir. Hizmetlerin maliyeti, sunulan hizmetin karmaşıklığına ve süresine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve etkili hukuki çözümler sunma
  • Alanında uzman avukat kadrosu
  • Müvekkillerine bireysel ve kurumsal hizmetler sunma
  • Güvenilir ve saygın bir hukuk firması olma
Balıkesir Alpaslan Hukuk, müvekkillerine profesyonel ve kişiselleştirilmiş hizmetler sunarak, hukuki sorunlarını en etkili şekilde çözmelerine yardımcı olmaktadır. Firma, müvekkillerinin haklarını korumak ve adaletin sağlanmasına katkıda bulunmak için kararlılıkla çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Karesi Balıkesir Alpaslan Hukuk – Avukat Gökhan ALPASLAN Yorumlar - 1

user176202

Avukat Gökhan Alpaslan'a danıştığım konuda çok yardımcı oldu. İlgili ve profesyonel bir avukat. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Mayıs 2024
Nuray Seçer

Nuray Seçer

Av.Gökhan Alpaslan ilgisi, bilgisi ve kurduğu iyi iletişimi sayesinde süreci doğru ve hızlı yürüterek davaların lehinize sonuçlanması için gerekli olan bütün adımları atan bir avukattır.Hem kendisi,hem eşi Av.Sinem Alparslan hanım ve bürodaki diğer avukatlar tüm sürecimi ilgiyle yürüttüler.Kendilerine bir kez daha çok teşekkür ediyorum.

2023:09:13 15:54:12
Nusret Metin Gümüş

Nusret Metin Gümüş

Nitelikli avukatların yer aldığı kaliteli bir hukuk bürosu. Balıkesir de güvenilir avukat arayan herkese tavsiye ediyorum. İşini hızlı yapan, müvekkil bilgilendirmesini zamanında yapan bir ofis. Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

2023:09:13 15:49:59
Ümit Karaca

Ümit Karaca

Gökhan bey ve ekibine çok şey borçluyum.Gercekten mesleğin hakkını veren tecrübeli ve bir o kadar işinde profesyonel insanlar. Birçok avukatın olmaz boşuna uğraşma dediği davada beklediğimden bile daha iyi sonuç aldılar. Çok teşekkür ederim Alpaslan Hukuk Çok teşekkürler Gökhan Bey.

2023:09:13 15:03:11
umut gözel

umut gözel

Alpaslan hukuk ile bir abimiz vasıtası ile tanıştım. İşlerini özenle ve profesyonelce yöneten, hukuksal konularda aydınlatıcı danışmanlık aldığımız, müvekkil ilişkilerini özenle yöneten değerli bir ekip. Başarılarının devamını diliyorum.

2023:09:14 08:02:37
Buse Aydın

Buse Aydın

İlgi alaka iyi niyet herseye mümkün. Bir avukattan çok daha fazlası, kimi zaman bir psikolog kimi zaman yakın dost. Alparslan hukuk çözümün ve kalitenin tek adresi

2023:10:10 07:22:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı