Bluediamond Balıkesir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Bluediamond Balıkesir

Bluediamond Balıkesir, Balıkesir şehrinde bulunan bir güzellik merkezidir. 2010 yılında kurulan işletme, müşterilerine geniş bir yelpazede güzellik hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Bluediamond Balıkesir, kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve deneyimli personeli ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Güzellik hizmetlerinde rekabetçi fiyatlar
  • Özel indirimler ve kampanyalar

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman personel
  • Kaliteli ürünler ve ekipmanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
Bluediamond Balıkesir'i tercih etmeniz için birçok neden var. Profesyonel ve deneyimli ekibimiz, kaliteli hizmet anlayışımız ve uygun fiyat politikamız ile müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Siz de güzellik ve bakım ihtiyaçlarınızı Bluediamond Balıkesir'de karşılayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Karesi Bluediamond Balıkesir Yorumlar - 1

user175843

Balıkesir Bluediamond Mücevher Mağazası oldukça şık ve kaliteli ürünlere sahip bir mağaza. Müşteri hizmetleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Alışveriş deneyimim çok keyifliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Mayıs 2024
ahmed yesevi bayraktar

ahmed yesevi bayraktar

Kendilerinden bugün alışveriş yapma imkanımız oldu. Her anlamda mükemmel esnaflık anlayışına sahip oldukları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Balıkesirde böyle iyi ve güleryüzlü insanların olduğunu görmek çok güzel. Herkes işini bu insanlar gibi severek yapsa memleket çok daha iyi yerlerde olur.

2023:12:21 13:21:35
Buket YILDIZ

Buket YILDIZ

Magazaya girer girmez güler yüzler sizi karşılıyor. gayet ilgili çalışanları sayesinde aradığımı buldum her sey için teşekkür ederim

2024:01:15 18:56:10
semanur yılmaz

semanur yılmaz

Mağazaya girdiğiniz andan itibaren çok ilgili insanlarla karşılaşıyorsunuz. Recai bey, Nadire hanım ve Funda hanıma ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

2023:12:11 14:59:09
Kader AslanYılmaz

Kader AslanYılmaz

Mağaza çalışanlarının güler yüzü ve samimiyeti gerçekten içtenlikleri çok hoşuma gitti her konuda yardımcı oldular güvenle tavsiye ederim.🌸

2023:12:20 15:22:56
Mutlu TAVUKÇU

Mutlu TAVUKÇU

Şimdiye kadar ki en güzel takı alışım oldu. Mağazaya girdiğim andan itibaren çok sıcak ve samimi bir ağırlama oldu. Saygıdeğer Recai bey'e ve sevgili kızı nadire hanıma teşekkür ediyorum.

2023:11:16 10:48:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:30
  • Salı 08:00–18:30
  • Çarşamba 08:00–18:30
  • Perşembe 08:00–18:30
  • Cuma 08:00–18:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı