On Sigorta Taner ışık

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Balıkesir On Sigorta Taner Işık

On Sigorta Taner Işık, Balıkesir şehrinde faaliyet gösteren bir sigorta şirketidir. Şirket, sigorta hizmetleri sunmakta olup müşterilerine geniş bir yelpazede sigorta ürünleri sunmaktadır.

Tarihçe

On Sigorta Taner Işık, 2005 yılında kurulmuş olup Balıkesir ve çevresinde güvenilir bir sigorta hizmeti sağlamak amacıyla faaliyetlerine başlamıştır.

Fiyat Politikası

On Sigorta Taner Işık, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli sigorta hizmetleri sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlandırma politikası, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş sigorta ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve deneyimli sigorta danışmanları
  • Hızlı ve kolay sigorta işlemleri
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
On Sigorta Taner Işık, müşterilerine kaliteli ve güvenilir sigorta hizmetleri sunarak onların güvende olmalarını sağlamaktadır. Profesyonel ekip ve geniş ürün yelpazesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altıeylül Balıkesir On Sigorta Taner ışık Yorumlar - 1

user175809

Balıkesir On Sigorta Taner Işık Sigorta Ajansı, sigorta konusunda oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Müşteri memnuniyetine önem veren ve ihtiyaçlarımıza uygun çözümler sunan bir firma. Her zaman hızlı ve etkili bir şekilde işlerini hallediyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Mayıs 2024
Erdal Cevik

Erdal Cevik

Evini ve Aracını Sigorta yaptırmak istiyorsan eyer Gönül rahatlığıyla On sigortaya yaptırabilirsiniz. Bu sektörde On numara bir şirket işinin hakkını veriyorlar.Taner Işık bey ve calışma arkadaşları bu sektörde en iyisi bence, her türlü ihtiyacınız olduğunda sizler için,her türlü imkanı sağlayan ve elinden geleninfazlasını yapan ve en hızlı şekilde sizlere yardımcı olan bir şirket .Ofisine gittiginizde içten, samimi sohbeti,misafirperverliği ve sıcakkanlılıyla size sundugu hizmetle daha huzurlu hissediyorsunuz. Evimin ve araçlarımın Sigortasını On sigortaya yaptırıyorum.Kendimi daha huzurlu ve mutlu hissediyorum. Herkese tavsiye ederim. Gözünüz arkada kalmaz.Sordugunuz her sorunun mantıklı bir cevabı var.Maddi ve manevi sizin yanınızda olan bir şirket Hizmette sınır tanımayan 7 gün 24 saat İstedigin anda,istediğin zamanda ulaşabileceğiniz tek adres 🧿👏👏On sigorta👍 Size İhtiyac duydugumuzda bizlere yardımcı olduğunuz için Size ve ekip arkadaşlarınıza çok teşekkür ederim. 🤝Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.☑️Kafam rahat olsun diyorsan.Tüm sigorta işlerini ON SİGORTA'ya yaptır Kendini huzurlu ve mutlu olduğunu hissedersin.☑️

2023:12:24 08:39:37
Alperen Kayiran

Alperen Kayiran

Güler yüzlü personel, anında hizmet desteği ve yaklaşımı ile ailedenmiş hissi veren duyarlı iş yeri sahiplerine teşekkür eder, aynı hassasiyet ile herkesi kucaklamalarını temenni ederim. Teşekkürler On Sigorta ailesi.

2023:11:30 16:31:39
Ahmet Ozer

Ahmet Ozer

11 yaşında bir aracım var olup, Yıllardır da Balıkesir On sigortaya sigorta ve Kaskomu yaptırırım. Zamanı gelmeden arayıp bilgi verirler ve en iyi hizmeti veren şirketlerin içeriğini inceleyip bana dönerek herzaman yardımcı olmuşlardır. Her zaman Güleryüz ve Teknolojiyi takip ederek hızlı bir hizmet için daima kendilerini yenileyerek tüm vatandaşlara yardım etmekteler. İyi ki Varsınız. Kazasız belasız herkesin yolun açık olsun Allah razı olsun güzel dostlara.🤗👍

2023:11:29 14:42:50
Korunay Üçok

Korunay Üçok

7/24 hizmet kelimesinin hakkını veriyor. İlk arabamdan beri kasko-sigortamı on sigortadan yaparım. Başka firmalara da baktığımdan fiyat performans olarak en iyi poliçeyi orada buldum. Artık araştırmıyorum. O güveni veriyor.

2024:01:11 13:40:31
büşra kayıran

büşra kayıran

Yıllardır araç sigortalarımızı ve sağlık sigortamızı yaptırıyoruz güler yüzleri ve ilgi alakalarıyla aşırı memnun kaldığım bir iş yeri, sıcakkanlılıkları ve sorulan her soruya açıklayıcı cevaplarıyla her konuda tatmin edip sorunları çözüyorlar . Altıeylül şubesi çalışanı Emre beye de ilgi ve alakasından dolayı güler yüzlülüğünden dolayı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız 10 sigorta ailesi sizleri seviyorum .

2023:12:06 08:11:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:00
  • Salı 08:30–19:00
  • Çarşamba 08:30–19:00
  • Perşembe 08:30–19:00
  • Cuma 08:30–19:00
  • Cumartesi 08:30–19:00
  • Pazar Kapalı

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı