Dr. Rasim Tuncay Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Dr. Rasim Tuncay Polikliniği Balıkesir

Dr. Rasim Tuncay Polikliniği, Balıkesir şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir sağlık kuruluşudur. Poliklinik, genel cerrahi, iç hastalıkları, kadın doğum, çocuk sağlığı gibi birçok farklı branşta hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Dr. Rasim Tuncay Polikliniği, 1990 yılında Dr. Rasim Tuncay tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunma misyonunu sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

  • Poliklinik, hastalarına uygun fiyatlarla hizmet sunmayı amaçlamaktadır.
  • Hizmetlerin fiyatları, yapılan muayene ve tetkiklere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve alanında uzman doktor kadrosu
  • Modern ve donanımlı tıbbi cihazlar
  • Hasta memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı
Dr. Rasim Tuncay Polikliniği, uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi cihazlarıyla hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmaktadır. Hasta memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımıyla tercih edilen bir sağlık kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Merkez Dr. Rasim Tuncay Polikliniği Yorumlar - 1

user175722

Balıkesir Dr. Rasim Tuncay Polikliniği Hastanesi oldukça modern ve temiz bir hastane. Personel çok ilgili ve yardımsever. Randevu sistemi de oldukça düzenli ve hızlı. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdiler ve rahatlatıcı bir ortam sağladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Mayıs 2024
Esra Erşan

Esra Erşan

cok kalabalik... iceride havalandirma yok... yogunluk azaltilmali.

2022:07:28 08:04:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Balıkesir Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı