Balıkesir Kuzey Sigorta Aracılık Hizmetleri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Balıkesir Kuzey Sigorta Aracılık Hizmetleri

Balıkesir Kuzey Sigorta Aracılık Hizmetleri, Balıkesir şehrinde faaliyet gösteren bir sigorta aracılık firmasıdır. 10 yılı aşkın bir süredir sigorta sektöründe hizmet veren firmamız, müşterilerine geniş bir sigorta ürün yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Balıkesir Kuzey Sigorta Aracılık Hizmetleri, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren firmamız, sigorta sektöründe güvenilir bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Firmamız, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli sigorta hizmetleri sunmayı hedeflemektedir. Her müşterinin bütçesine uygun sigorta paketleri sunarak, sigorta ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş sigorta ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
  • Deneyimli ve uzman kadro
Neden Balıkesir Kuzey Sigorta Aracılık Hizmetleri tercih edilmelidir? Çünkü biz, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun sigorta çözümlerini sunarak onların güvende olmalarını sağlıyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için en önemli önceliktir ve her zaman müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altıeylül Balıkesir Balıkesir Kuzey Sigorta Aracılık Hizmetleri Yorumlar - 1

user175687

Balıkesir Kuzey Sigorta Aracılık Hizmetleri Sigorta Ajansı, sigorta konusunda oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Müşteri memnuniyetine önem veren ve ihtiyaçlarınıza uygun sigorta poliçeleri sunan bir firma. Çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Mayıs 2024
Cns

Cns

İsmail beye tüm ilgisi için öncelikle teşekkür ediyorum. İzmirden kalkıp gittiğimiz bu süreçte bizi ofiste evimizdeymiş gibi ağırlayıp her şeyle sorunsuz ilgilenip süreci hızlandırdığı için sonsuz teşekkürler. Telefonda bahsettiği her şeyin ekspertiz raporundada aynı çıkması bizden tam not aldı.

2024:01:15 17:22:01
Ramazan Yavuz

Ramazan Yavuz

ismail bey herşey için çok teşekkür ederim dinamik ve sözünüzüzün arkasında durmanız beni çok etkiledi tekrar tşķ ler

2024:01:15 17:27:04
Muhammed Berk TAŞCI

Muhammed Berk TAŞCI

Kuzey Sigorta ve İsmail Bey gerçekten sigortacılıkta Balıkesir’de hizmeti üst seviyeye taşıyor. Buradan fiyat almadan kesinlikle hangi sigorta olursa olsun başka hiçbir yerden yaptırmayın derim. Mesele sadece iyi fiyat çıkartmak değildir, mesele iyi fiyata doğru hizmet verebilmektir. Kuzey Sigorta da bu konuda gerçekten işinin ehli. Hem poliçeler oldukça dolu hem de bu dolu poliçelere nazaran oldukça makul bir fiyat var. Hem fiyat ve performans açısından hem güleryüz açısından hem de hizmet açısından Kuzey Sigorta 10 numaralı şehrin 10 numaralı sigorta şirketi

2023:07:07 14:52:56
Erhan Muniss

Erhan Muniss

Gerçekten işini hakkıyla yapan birisidir. Bize çok yardımcı oldu. Tavsiye ederim.

2023:07:06 16:03:21
Fatih Akkoyun

Fatih Akkoyun

Sigorta şirketi sahibi çok beyefendi birisi, her türlü sigorta işlemlerimi 3 yıldır güvenle yaptırıyorum. 24 saat telefonda destek vermeye hazır. Teşekkür ediyorum.

2021:08:23 08:50:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı