NOSSO CONCEPT HAIR&MAKEUP DESIGN STUDIO

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 58 Yorum Ekle

NOSSO CONCEPT HAIR&MAKEUP DESIGN STUDIO Balıkesir

NOSSO CONCEPT HAIR&MAKEUP DESIGN STUDIO, Balıkesir şehrinde hizmet veren bir güzellik ve bakım merkezidir. 2005 yılında kurulan işletme, saç tasarımı, makyaj, cilt bakımı ve diğer güzellik hizmetleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Fiyat politikamız, müşterilerimize kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmaktır. Her bütçeye uygun seçenekler sunarak herkesin kendini özel hissetmesini sağlamayı hedefliyoruz.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Deneyimli ve profesyonel ekip
  • Kaliteli ürünler ve ekipmanlar
  • Güncel trendlere uygun hizmetler
  • Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım
NOSSO CONCEPT HAIR&MAKEUP DESIGN STUDIO'yu tercih etmeniz için birçok neden var. Uzman ekibimiz, kaliteli ürünlerimiz ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile size en iyi deneyimi sunmak için buradayız. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altıeylül Balıkesir NOSSO CONCEPT HAIR&MAKEUP DESIGN STUDIO Yorumlar - 1

user175059

Harika bir deneyimdi! Kuaförler çok profesyonel ve işlerini gerçekten iyi yapıyorlar. Saçımdan ve makyajımdan çok memnun kaldım. Ayrıca salonun temizliği de çok dikkat çekiciydi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

19 Mayıs 2024
Irem Arabaci

Irem Arabaci

Mekanın içerisinde ki tasarım hoş, içeride kadir beye yardım eden kapalı hanfendi çok iyimser ve güzel yaklaşımlı biri. Kadir beyde müşterisi ile muhabbet eden belli ki işini çok seven biri herkesin emeğine saygım sonsuzdur, ama malesef yaptığı işin sonucu hüsran. Bu aralar herkesin severek kullandığı çok moda olan katlı saç kesimi yapmasını istemiştim. Kesim bittikten sonra fön çekilirken acaba mı dedim ama sonra Kadir Beye çok güvenerek gittiğim için yok yaaa öyle değildir dedim kendimce. İnanın saçımı yıkadım saçımda sadece 2 kat var pasta katı gibi biri omzumda biri ondan bir karış aşağıda. Omuz hizamda kestiği katta tam orta kısıma doğru kısalıyor yani saçımın önü kısa arkası uzun olması gerekirken arkası kısa önü uzun, bu da yetmezmiş gibi sağı ile solu asla birbirine eşit değil. Ön kısımda kesmesini istediğim perçemlerinde sol tarafı başımın orta kısmından sağ tarafı ise kaşımın hizasından geliyor. Neresinden tutarsanız tutun elinizde kalan bir saç ve istediğim şeyle uzaktan yakından alakası yok. Çok üzülerek Kadir Beye durumu söylediğim de bana verdiği cevap bazen gözümden kaçabilir bu yüzden müşterilerime ertesi gün saçınızı yıkayıp tekrar gelin diyorum???? Daha önce hiçbir kuaförden bunu duymadım birde bu yetmezmiş gibi kendisi onun yaptığı işe saygısızlık ettiğimi hakkını yediğimi söyledi. Ben kendisinin yanlış yaptığı işi başka bir kuaförde 2 saatte zor düzelttirdim, hatta tam düzelmedi bile çünkü düzelebilmesi için malesef saçımın ensemde kesilmesi gerekiyor. Kısa saç kullanmayı sevmeyen biri olarak bu durumu kabul ettim ve her sabah akşam saçımın yanlış kesimin dolayı asla düz kullanamadığım için Kadir Beyi anmak zorunda kalıyorum. Her gün saçımı dalgalı yapmakla uğraşıyorum ve dökülen saçlarım da bu işin cabası. Resmen saçlarım küstü her elimi attığımda avuç avuç dökülüyor. Bir daha asla gitmeyeceğim bir işletme, çevremdeki arkadaşlarımdan ve instagramda ki gönderilerden bu işi yapabileceğine inanarak gitmiştim. Ben kandım siz kanmayın. Hem paranız cebinizde kalsın hemde benim gibi mutsuz gezmeyin derim.

2023:10:30 06:08:12
Eda Yılmazer

Eda Yılmazer

Gitmeden önce yorumlara bakmıştım açıkçası gözüm korkarak gittim ama Kadir bey o kadar güzel bir iş çıkarttı ki hayran kaldım. Ombre ve saç kesimi yaptırdım yorumlarda pasta katı gibi kesti diye yazmışlar ben öyle bir durum yaşamadım. Saçtaki geçişler sıcak ve çok güzel oldu. emeğinin hakkını veriyor gerçekten herkese öneriyorum ön yargıyla gitmenin sonucu muhteşemdi. Güler yüzü, ilgisiyle ve ortaya çıkarttığı işle beni mutlu bir şekilde uğurladı. Kadir bey ve ekibine çok teşekkür ederim…

2023:12:10 21:35:20
Seda Atmaca

Seda Atmaca

Kullanılan ürünler güzel, mekanın içi hoş ve iyi tasarlanmış. Fakat Kadir Bey’in saç kesimi berbat. Diğer yorumlarda da yazıldığı gibi saçı pasta gibi iki kat kesiyor. Saçımın ön kısmına biraz perçem istedim, saçımın 1/3 ünü perçem olarak kesmiş. Berbat ötesi bir kesim ve ek olarak bu kesime piyasanın 2 katı fiyat talep etti. Paramızla rezil olduk. Çok üzün ve mağduruz. Saç kesmeyi bilmiyorlar belli ki, insanların saçını mahvediyorlar. Bir daha asla gitmem.

2023:11:19 14:34:43
İsmi Güzel

İsmi Güzel

Asla ama asla gitmeyin! Saçlarımı rezil etti, katlı bir kesim olsun istemiştim pasta katı gibi bir kısa kat bir uzun kat kesmiş arada bildiğiniz bir karış fark var ve işin daha kötüsü üst katın ortası kısa ve kenarları uzun?! Saçımın önüne yaptığı modelde ise bildiğiniz başımın ortasından saçlarımı alarak model vermiş ve iki taraf asla eşit değil. İnanın küçükken mahallede gittiğim hayriye abla daha güzel kesiyordu saçımı. Başka bir kuaförde düzelttirme yaptırdım ve saçlarım mecburen kısacık kaldı. Asla güvenip saçınızı emanet etmeyin. Ve malesef üzülerek güvenimi kırdığını üzüldüğümü kendisine söylediğimde ise açıklaması bazen gözümden kaçabiliyor normal demesiydi ama bu kadar basit şeyler gözünüzden kaçıyorsa bence bu sektörü bırakın. (Düzelttirme için başka kuaföre gittiğimde bunu yaşayan ilk kişi olmadığımı söylediler) Bugüne kadar balıkesirde en iyi denilen çoğu yere gittim inanın hiçbirinde böyle bir şey yaşamadım boşa para boşa zaman harcamayın derim.

2023:10:08 06:51:00
Kübra Acaroğlu

Kübra Acaroğlu

Kadir Bey ve ekibine ne kadar teşekkür etsem azdır, büyük bir ustalık ve özenle beklentimin çok ötesinde harika bir iş çıkardılar. Kullanılan ürünler çok kaliteli, Kadir Bey’in ustalığıyla da birleşince saç için çok yorucu bir işlem yaptırmama rağmen hiçbir zarar vermedi. Nosso Balıkesir için muhteşem bir şans, kendinizi bir kez emanet ettiğinizde kesinlikle farkı göreceksiniz.

2022:12:09 06:26:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı