WELL’LİFE Studio Balıkesir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Well'Life Studio Balıkesir

Well'Life Studio Balıkesir, Balıkesir şehrinde sağlık ve spor alanında hizmet veren bir stüdyodur. Müşterilerine fitness, pilates, yoga ve kişisel antrenman hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Well'Life Studio Balıkesir, 2015 yılında açılmış olup, uzman eğitmenler eşliğinde müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Haftalık grup dersi ücreti: 150 TL
  • Kişisel antrenman ücreti: 200 TL/saat
  • Aylık üyelik: 300 TL

Önemli Özellikler

  • Uzman eğitmenler
  • Geniş ders programı
  • Bireysel antrenman imkanı
  • Modern ekipmanlar
Well'Life Studio Balıkesir'i tercih etmeniz için sağlıklı bir yaşam için ihtiyacınız olan her şeyi sunmaktadır. Uzman eğitmenler eşliğinde spor yapabilir, formda kalabilir ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altıeylül Balıkesir WELL’LİFE Studio Balıkesir Yorumlar - 1

user174973

Balıkesir WELL'LİFE Studio Spor Salonu oldukça temiz ve düzenli bir ortama sahip. Antrenörlerin ilgisi ve profesyonelliği de oldukça memnun edici. Ayrıca geniş ve modern ekipmanlarla donatılmış bir spor salonu. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

19 Mayıs 2024
Bedirhan Çol

Bedirhan Çol

Çok nezih bir mekan

2022:04:20 14:31:31
Ozan Arik

Ozan Arik

2023:03:08 21:24:40
Irem Bozbay Sarıbıyık

Irem Bozbay Sarıbıyık

2022:11:09 09:53:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı