Maya Yoga Training

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Maya Yoga Training Balıkesir

Maya Yoga Training, Balıkesir şehrinde yoga eğitimi veren bir kuruluştur. 2010 yılında kurulan işletme, yoga tutkunlarına profesyonel eğitmenler eşliğinde yoga pratiği yapma imkanı sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça uygun olan Maya Yoga Training, haftalık ve aylık paketler sunmaktadır. Ayrıca öğrencilere ve emeklilere özel indirimler de bulunmaktadır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Profesyonel yoga eğitmenleri
  • Çeşitli yoga dersleri ve seviyeleri
  • Modern ve rahat stüdyo ortamı
  • Haftalık ve aylık paket seçenekleri
Maya Yoga Training'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel eğitmenler eşliğinde yoga pratiği yaparak hem bedeninizi hem de zihninizi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca uygun fiyat politikası ve esnek paket seçenekleri ile herkesin bütçesine uygun bir yoga deneyimi yaşamanız mümkündür.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altıeylül Balıkesir Maya Yoga Training Yorumlar - 1

user174830

Balıkesir Maya Yoga Training Spor Salonu oldukça profesyonel ve rahat bir ortama sahip. Eğitmenlerin deneyimi ve ilgisi sayesinde yoga dersleri oldukça verimli geçiyor. Ayrıca salonun temizliği de oldukça dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Mayıs 2024
gülendam kayıkcı

gülendam kayıkcı

Yogayı evde kendim amatör şekilde yapıyordum. Balıkesir de yoga salonu olduğunu fark edince o kadar mutlu oldum ki. Çok tatlı butik bir salon, hocamız çok bilgili ve enerjisi çok huzurlu. Sonunda kendimi sakatlamadan bir profesyonelle beraber yoga yaptığım için çok mutluyum. Teşekkür ederiz :)

2022:12:31 09:29:40
gizem mulalıoğlu

gizem mulalıoğlu

Balıkesir’de uzun süredir aradığım yeri buldum sonunda:)kesinlikle gidilecek tek yer.çevremde herkese de tavsiye ediyorum. Seher hoca çok başarılı,ilgili bir eğitmen.Derslere keyifle gidiyorum.

2022:12:27 19:27:51
Kübra Kıvrak

Kübra Kıvrak

Daha açılmadan kaydolup, en fazla 2 ay dayanırım diye başlayıp, 7 aydır nonstop devam ettiğim pilates dersi için teşekkürü bir borç bilirim efem:)

2022:12:27 19:49:38
canan kalkan

canan kalkan

Seher Hoca hem mesleki donanımı ve profesyonelliği ile hem de güler yüzlü ve eğlenceli yaklaşımı ile bağımlılık yapan biri. Ondan bir kere ders almaya başladığınız zaman bir daha bırakmak istemezsiniz. Ben doğum sonrası emzirme kaynaklı sırt ağrılarımdan kurtulmak ve vücudumu toparlamak amacıyla pilates seanslarına katıldım ve sırt ağrılarım tamamen bitti. Bedenim de toparlandı ve en önemlisi kendimi daha zinde hissetmeye başladım. Kendisi Baıkesir'e taşınacağı için çok üzgünüm ama Balıkesir müthiş bir hoca kazanıyor, herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

2022:05:17 08:35:39
firuze irem eyigün

firuze irem eyigün

Kısa bir süre de olsa, Seher hocamla çalıştık. Benim için çok keyifli bir süreçti. Sağlık sorunlarım sebebi ile devam edemedim. Ama herkese tavsiye ediyorum. Hiç tereddüt etmeden hem de.

2022:12:27 18:28:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–22:00
  • Salı 08:00–22:00
  • Çarşamba 08:00–22:00
  • Perşembe 08:00–22:00
  • Cuma 08:00–22:00
  • Cumartesi 11:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı