Lotus For You – Kadınlara Özel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 45 Yorum Ekle

Lotus For You - Kadınlara Özel

Lotus For You, Balıkesir şehrinde bulunan kadınlara özel bir güzellik merkezidir. 2010 yılında kurulan işletme, müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Lotus For You, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmetler sunarak güzelliklerini ön plana çıkarmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Lotus For You, kurulduğu günden bu yana sürekli olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Güzellik bakımı hizmetleri için uygun fiyatlar
  • Kaliteli ürünler kullanılarak yapılan uygulamalar
  • Fiyatlar hakkında detaylı bilgi için randevu alabilirsiniz

Önemli Özellikler

  • Cilt bakımı
  • Makyaj uygulamaları
  • Manikür ve pedikür hizmetleri
  • Epilasyon
  • Profesyonel ve deneyimli kadrosu
Lotus For You, kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir güzellik merkezidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Karesi Lotus For You – Kadınlara Özel Yorumlar - 1

user174780

Balıkesir Lotus For You spor salonu gerçekten harika bir yer! Kadınlara özel olması çok güzel ve rahatlatıcı bir ortam sunuyor. Eğitmenler çok profesyonel ve motivasyonlarıyla insanı spora teşvik ediyorlar. Ayrıca spor aletleri ve grup dersleri de çok kaliteli. Kesinlikle tavsiye ederim!

19 Mayıs 2024
cemre kural

cemre kural

İnsanın kendine verebileceği en güzel hedıye Lotus For You . Hocamızın enerjısı yüksek ve bunu bizede yansıtıyor bu yüzden spor yapmak daha eğlenceli hala geliyor. Trambolin ve reformer derslerini alıyorum ve çokk memnunum☺️

2022:10:11 11:58:53
Canan kart

Canan kart

Harika bir salon Fulya hanım ve çalışanları gerek güler yüzleri gerek samimiyetiyle çok hoş karşıladılar. üye oldum. Hem trambolin hem reformer plates yapıyorum memnunum tavsiye ediyorum.

2022:10:11 13:30:42
Şevval ocaktan

Şevval ocaktan

Fulya hocanın enerjisi çok iyi ve bu enerji size de çok iyi geliyor. Sıkılmadan, istekli, verimli spor yapıyorsunuz. Herkese tavsiye ederim.

2022:10:11 19:58:32
Nilüfer Uğur

Nilüfer Uğur

Harika enerji, profesyonel ekipmanlar, Her şey harika Fulya ve Elif hocayla coşkulu ve heyecanlı...👏☘️🐞🧿🌟

2022:10:11 13:06:41
Senanur Koç

Senanur Koç

Sahibi ve eğitmenler çok tatlı ve ilgili💖 hizmet çok güzel. Dersler çok keyifli geçiyor 🎊

2022:10:11 11:55:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı