Club Sportiva Balıkesir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Club Sportiva Balıkesir

Club Sportiva Balıkesir, spor ve fitness alanında hizmet veren bir spor merkezidir. 2005 yılında kurulan işletme, Balıkesir şehrindeki en köklü spor merkezlerinden biridir.

Tarihçe

Club Sportiva Balıkesir, spor tutkunlarına kaliteli hizmet sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde genişleyen ve gelişen tesislerimiz, müşterilerimize en iyi spor deneyimini yaşatmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri

Önemli Özellikler

  • Modern ve donanımlı spor salonu
  • Profesyonel antrenörler
  • Geniş grup dersi seçenekleri
  • Sağlık ve beslenme danışmanlığı
Club Sportiva Balıkesir, spor yaparken keyif almak ve formda kalmak isteyen herkes için ideal bir seçenektir. Profesyonel ekibimiz ve geniş hizmet yelpazemizle müşterilerimize en iyi spor deneyimini sunmaktan gurur duyuyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altıeylül Balıkesir Club Sportiva Balıkesir Yorumlar - 1

user174675

Balıkesir Club Sportiva Balıkesir Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada birçok farklı spor aktivitesini yapabilirsiniz. Ayrıca eğitmenler de oldukça profesyonel ve yardımseverler. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipman sırası beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

19 Mayıs 2024
BayDerin

BayDerin

İçerideki aletlerin sürekli arızalı olup da yapılmaması!Dört eliptik var üçü hiç çalışmıyor diğerinin de seviye dirençleri hiç değişmiyor.Soyunma odasından bir an önce kaçmak istiyorsunuz evde duş almak için.Ama en çok yakındığım konu ise soyunma odalarındaki dolapların üyelerce aylarca kilitli kalması ve kurumsal bir spor salonuna yakışmayan bu durumu dile getirmeme rağmen yönetimin konuya yönelik kılını bile kıpırdatmaması bize verdiği değersizliği gösteriyor.Salonda çalan iğrenç, spor motivasyonu ile bağdaşmayan müziklere hiç girmeyeyim!Salonun iki artısı var; biri bu zorlu koşullarda üst yönetimin bana göre kendisine hiçbir destek vermemesine rağmen salonu daha iyi düzeye çıkarmak için çırpınan Sezgin Bey diğeri ise salonu mümkün olduğunca temiz hale getirmek için çırpınan temizlik görevlisi beyefendi.

2023:09:10 16:21:46
Sahradakı Yabancı (göksahra)

Sahradakı Yabancı (göksahra)

Hayatın debdebesi içinde nefes almak için girdiğin spor salonundan istediğin şeyler vardır ya hani işte bu sportiva’da maalesef yok. Öncelikle tek bir z barın olması, 3 tane barın yamulmuş hali, çalışmayan eliptikler ve bence en önemlisi çalışmayan duş başlıkları!!! Üyelerin dolapları kilitleyip diğerlerini yok sayması üzerinden salon adabı muaşeretlerine uymayan davranışlar sergilemesi yönetimce sadece izlenmektedir. Tüm söylemleri temizlikçi abiyi dışarıda tutarak yapıyorum

2023:10:18 18:25:11
Fehmi Soyad

Fehmi Soyad

hijyeni yoktu, çalışanlar çok ilgisiz ve bilgisizdi ayrıca çok kabaydılar, hatta bir tanesi özel ders satmak için istemediğim halde yoğun ısrarlarda bulundu, kardeşim biz sporumuzu mu yapıcaz milletin ticaretine oyuncak mı olucaz anladım ben, önermem

2023:11:11 19:08:32
Eren Yazar

Eren Yazar

Hayatımda bu kadar ucube davranan salon görmedim 5 liraya bile değmez

2023:10:17 19:10:07
Anıl YILDIZ

Anıl YILDIZ

Spor salonu olarak , güzel yürekli antrenörleri ve personeli ile Balıkesirin en iyisi diye düşünüyorum .

2023:11:11 11:39:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:30–23:00
  • Salı 06:30–23:00
  • Çarşamba 06:30–23:00
  • Perşembe 06:30–23:00
  • Cuma 06:30–23:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı