Forte GYM Balıkesir Spor Salonu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Forte GYM Balıkesir Spor Salonu

Forte GYM Balıkesir Spor Salonu, Balıkesir şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir spor salonudur. 2005 yılında kurulan salon, uzman antrenörler eşliğinde geniş bir ekipman yelpazesi ile müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Forte GYM Balıkesir Spor Salonu, spor ve fitness tutkunlarına kaliteli hizmet sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini arttırmış ve genişletmiştir.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern ekipmanlar
  • Uzman antrenörler
  • Grup dersleri ve bireysel antrenman imkanı
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
Forte GYM Balıkesir Spor Salonu, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak herkesin spor yapabileceği bir ortam sunmaktadır. Uzman antrenörler eşliğinde sağlıklı ve fit bir yaşam için en iyi hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altıeylül Balıkesir Forte GYM Balıkesir Spor Salonu Yorumlar - 1

user174391

Balıkesir Forte GYM Spor Salonu oldukça geniş ve donanımlı bir spor salonu. Burada hem kardiyo hem de ağırlık antrenmanları yapabilirsiniz. Temizlik ve hijyen konusunda da oldukça titizler. Antrenörler de oldukça ilgili ve profesyonel. Benim için en önemli özelliklerden biri de uygun fiyatları. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Mayıs 2024
Matruska FaFa

Matruska FaFa

Güzel ve temiz bir yer. Kardeşim burada spora gidiyor hem onu beklemek hemde içime sinerse üye olmak için gittim. Kardeşimin söylediğine göre Balıkesirde gidilebilecek en güzel ve temiz gym salonuymuş. Başka bir yere gidip görmedim ama burası gerçekten rahatça gelip spor yapabileceğiniz bir yer. Soyunma odaları, banyoları, spor alanı her yer temiz. Kesinlikle berbat bir ter kokusu yok. Ben yüksek sesli popüler müzik sevmediğim için ve çok fazla erkeğin içinde rahat rahat hareket etme konusunda gerildiğim için ve yoga salonu sakinliğine alıştığım için hiçbir zaman kendimi fitness salonlarına yakın hissetmememden sebep üyelik oluşturmadım. Ama benim kadar geri kafalı değilseniz huzurla gidebilirsiniz. Süreç boyunca sizinle ilgileniyorlar, program hazırlayıp birkaç hareket gösterip bırakıp gitmiyorlar. Sürekli daha fazlasını yapmanız için sizi motive ediyorlar. Kardeşim 1 ay gibi bir süreçte baya şekle girdi ve verdikleri hizmetten çok memnun. Tabii ki orası bir sihirli değnek değil. İçeri girip oturunca manken gibi dışarı çıkmıyorsunuz. Düzenli bir çaba gerekiyor.

2023:11:23 12:58:52
JJinjer

JJinjer

Sadece hocaların yardım severliğinden dolayı bile 5 yıldız verebilirim. 3. ayım doldu ve üyeliğimi yeniliyeceğim salon gayet temiz ve aletler yeterli. Genelde sıra beklemiyorum. Ben gelişimimi kesinlikle 3 ayda bile hissettim. Çevresinde bir kaç tane daha salon var onlara göre fiyatı biraz pahalı ama kaliteli olduğu için gene buradan devam edeceğim

2023:12:30 13:13:26
MOZSIE

MOZSIE

Mekan Balıkesir'de gördüğüm en temiz fitness salonu olabilir ancak ne Instagram'dan yazılanlara bakıyorlar ne WhatsApp'tan... eskiden Buğra hoca varken böyle değildi. samimiyet vardı. ilgi vardı. Mesaja baksalar parayı alıp gideceğim ancak bakmıyorlar düzeltilmesi gerekiyor. İyi günler.

2023:11:12 09:03:49
Didem Ercetin

Didem Ercetin

Çok güzel bir spor salonu. Hocaları çok ilgili her sorunuzla ilgileniyorlar. Samimi bir yer tavsiye ederim.

2023:07:19 18:56:27
Hidayet Toprak

Hidayet Toprak

Spor salonu güzel görünüyor ama garip şekilde günübirlik tek giriş ücretini telefondan söyleyemiyorlarmış. Fiyatı öğrenmek için oraya mı gelmeliyiz? :)

2023:08:15 08:40:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 12:00–17:00

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı