Kelebek Mobilya – Balıkesir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

Kelebek Mobilya - Balıkesir

Kelebek Mobilya - Balıkesir, 1995 yılında kurulmuş bir mobilya mağazasıdır. Şehirdeki en köklü mobilya mağazalarından biri olan Kelebek Mobilya, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

1995 yılında Balıkesir'de açılan ilk mağazasıyla faaliyete başlayan Kelebek Mobilya, yıllar içinde şehrin en çok tercih edilen mobilya markalarından biri haline gelmiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her zaman kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Orta ve üst segment mobilya ürünleri sunulmaktadır.
  • Fiyatlar, kaliteye göre belirlenmektedir.
  • Ödeme kolaylıkları ve kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve dayanıklı mobilya seçenekleri
  • Profesyonel ve deneyimli satış danışmanları
  • Özel tasarım ve ölçüye göre mobilya imkanı
Kelebek Mobilya - Balıkesir'i tercih etmeniz için birçok neden var. Kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi, profesyonel hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibiyle, eviniz için en doğru mobilya seçimini yapmanıza yardımcı olacaklar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altıeylül Balıkesir Kelebek Mobilya – Balıkesir Yorumlar - 1

user174355

Balıkesir Kelebek Mobilya mağazasından aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Hem kaliteli hem de şık tasarımlarıyla evimi çok güzel bir şekilde dekore ettim. Mağaza çalışanları da çok ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

18 Mayıs 2024
Osman Sever

Osman Sever

Kelebek mobilya Balıkesir şubesinden oğluma genç odası aldım ilk başta her şey güzeldi sipariş tarihi11.08.2023 teslim tarihi 11.10.2023 olması gerekiyordu teslim tarihinin üstünden bir hafta geçti ne gelen var ne arayan ne soran biz arayıpda demesek mobilyalarımız nerde diye arayıp sormayacaklar aradık mağazayı eee beyfendi sizin mobilyalar gelmeyecek işte mobilyalar hala eksik var ondan dolayı teslim edemiyecez tmm dedik birde yol gösteriyolar kelebek mobilyanın ana depoyu arayıp oraya söyleyin orayıda aradık orasıda beyfendi müşteri hizmetlerinden memnun musunuz diye onu puanlamaya çalıştırıyor herkes kendi derdinde kimsede üründen haber vermiyor ve her aramamızda bizi bir hafta sonrasına atıyolar dedik artık çıkanları bari getirinde dedim teslim tarihinin üstünden 2 hafta sonra getirdiler halada eksik çalışma masası kaldı okul ilk dönemi bitecek bizim çalışma masası ne zaman gelecek bakalım gülkan mobilya Balıkesir şubesinden aldık hiçte memnun kalmadık

2023:11:06 09:03:39
Fatih Ünal

Fatih Ünal

Tüm personeline ve mağaza müdürü Esra Hanım'a özellikle teşekkür ederim ilgi alaka on numara ürünümüzü sorunsuz söylenen günde teslim ettiler.

2023:11:09 09:42:13
Harun Işık

Harun Işık

Çalışan arkadaşlar çok güler yüzlü her konuda yardımcı oldular. 1 hafta önce aradık teslim için randevu aldık. Randevu günü arkadaşlar geldiler Martha mutfak, salon ve yatak odası mobilyalarını temiz ve sorunsuz bir şekilde kurup teslim ettiler. Tavsiye ederim iyi bir işletme

2023:09:16 11:52:23
Serpil Örtücü

Serpil Örtücü

Ürünlerim zamanında ve sorunsuz teslim edildi esra hanıma çok teşekkür ederim çok keyifli bir alışverişti ☺️🩷

2023:11:09 09:03:22
Aynur Oktay

Aynur Oktay

Personel çok güler yüzlü ve ilgiliydi. Martha serisini aldık ve herkes çok beğendi. Balıkesirde kesinlikle en modern ve tarz ürünler bu mağazada. Ayrıca renk seçimlerinde çok yardımcı oldular çok şanslıyız. Ürünler zamanında ve sorunsuz teslim edildi. Montaj ekibi aşırı titiz ve temiz çalıştı. Her şey için teşekkürler 🙏

2023:03:26 14:32:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 12:00–20:00

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı