Hilton Garden Inn Balikesir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Hilton Garden Inn Balikesir

Hilton Garden Inn Balikesir, Balıkesir şehrinde konforlu ve lüks konaklama imkanı sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunan otel, iş seyahatleri, tatil ve diğer konaklama ihtiyaçları için ideal bir tercihtir.

Tarihçe

Hilton Garden Inn Balikesir, Hilton markasının bir parçası olarak 2020 yılında Balıkesir'de hizmet vermeye başlamıştır. Otel, misafirlerine dünya standartlarında konaklama deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Otelin fiyat politikası, konaklama süresine, oda tipine ve rezervasyon tarihine göre değişiklik gösterebilir. Genel olarak, Hilton Garden Inn Balikesir, kaliteli hizmetleri uygun fiyatlarla sunmayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Fitness merkezi ve açık yüzme havuzu
  • Toplantı ve etkinlik alanları
Hilton Garden Inn Balikesir, şehirdeki en iyi konaklama deneyimini sunmak için misafirlerine özel hizmetler ve olanaklar sunmaktadır. Konforlu odaları, lezzetli yemekleri ve merkezi konumuyla iş seyahatleri ve tatil amaçlı konaklamalar için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altıeylül Balıkesir Hilton Garden Inn Balikesir Yorumlar - 1

user173764

Balıkesir Hilton Garden Inn Cenaze Evi, konforlu ve şık bir mekan. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Temizlik konusunda da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tüm ihtiyaçlarımızla ilgilendiler ve her detayı düşündüler. Rahat bir ortamda sevdiklerimize veda etmek için ideal bir yerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Mayıs 2024
Çiğdem T.

Çiğdem T.

Otel hem konumu hem odaların genişliği,temizliği yönünden çok güzel. Zaten yeni açılmış olduğundan eşyalar yeni,gönül rahatlığıyla kalınabiliyor. Resepsiyonundan garsonlarına kadar herkes çok güler yüzlü ,özellikle otel müdürü çok ilgili. Araba garajı girişin altında. Ordan direk otele giriş asansörleri var. Otelin yan tarafı da minik bir avm,bir çok ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Ama en güzel yanı kapının tam karşısında tarihi saat kulesini görüyor olmanız,bence manzara açısından harika.

2023:11:18 21:43:42
Dogan Tanak

Dogan Tanak

İyi ki açıldı. Standart Hilton kalitesi sunuluyor. Yerinin şehrin çok içinde olması dışında benim için bir negatiflik yok. Otoprak sorunu yok. Giriş-çıkış çok kolay ve hızlı. Odalar yeni ve temiz. Kahvaltı oldukça yeterli.

2024:01:02 07:05:21
Naz C

Naz C

Balikesir merkezde cok merkezi bir konumda. Odalar temiz ve büyük, lobide çalışan arkadaşlar cok nazik ve ilgili. Isitmasi iyiydi, 8 katlı, manzarasi guzel daha ne olsun:)

2024:01:23 12:11:04
Gürcan

Gürcan

İş nedeniyle Balıkesir’e seyahat etmemiz gerektiğinde çoğunlukla burayı tercih ediyoruz. Otelin yeni olması, odaların ferah ve rahat olması, çalışanların güler yüzlü ve yardımsever olması çok çok iyi. Kahvaltı seçenekleri yeterli, belki sıcak çeşitler biraz daha arttırılabilir.Konumu itibari ile çok avantajlı, yürüyerek merkezdeki bir çok dükkan ve restorana ulaşabiliyorsunuz. Sadece bu nedenle bile tercih sebebi

2024:01:01 12:08:51
Ali Riza Sy

Ali Riza Sy

Konum olarak merkezi bir yerde yürüme mesafesinde her yere otelin temizliği herşeyi çok güzel. Ayrıca başta reception personeli otelin satış müdürü misafirler ile çok ilgili ve kibarlar

2024:01:01 14:53:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı