Op. Dr. Baki Aydoğan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Balıkesir Op. Dr. Baki Aydoğan

Op. Dr. Baki Aydoğan, Balıkesir şehrinde hizmet veren bir tıp merkezidir. Uzmanlık alanı plastik ve estetik cerrahi olan Op. Dr. Baki Aydoğan, uzun yıllardır bu alanda deneyimli bir ekip ile hizmet vermektedir.

Op. Dr. Baki Aydoğan, estetik cerrahi operasyonlarının yanı sıra, cilt bakımı, botox uygulamaları, dolgu işlemleri gibi estetik ve güzellik hizmetleri de sunmaktadır.

Tarihçe

Op. Dr. Baki Aydoğan, uzun yıllardır Balıkesir'de hizmet vermektedir. Deneyimli bir ekip ve son teknoloji ekipmanlar ile hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Op. Dr. Baki Aydoğan, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlar operasyon veya uygulamaya göre değişiklik gösterebilir, bu konuda detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • Son teknoloji ekipmanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
Op. Dr. Baki Aydoğan'ı tercih etmeniz için en önemli neden, uzman ve deneyimli bir ekiple çalışması ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmasıdır. Estetik ve güzellik konularında güvenilir bir hizmet almak istiyorsanız Op. Dr. Baki Aydoğan sizin için doğru adres olabilir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Karesi Op. Dr. Baki Aydoğan Yorumlar - 1

user173086

Op. Dr. Baki Aydoğan'a muayene oldum ve çok memnun kaldım. İlgili, güler yüzlü ve işinde uzman bir doktor. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi. Kendisine güvenim tam. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024
ali nusret memiş

ali nusret memiş

Hemoroid ameliyatı için kendisine gittim. Önce çok iyi bilgilendirme yaptı. Sonra problemsiz bir ameliyat yaptı. 1 gün içinde neredeyse yok denecek kadar az bir ağrı ile süreç tamamlandı. Bu güne kadar boşuna beklemişim. Baki beyin cerrahlığını değerlendirmem haddime değil ama kendisinden, ilgisinden çok memnun kaldım...

2022:05:24 16:34:32
Selma Urkut

Selma Urkut

Guatr hastalığım sebebiyle tanıştığımız Dr. Baki AYDOĞAN'a tüm emekleri ve ilgisi için çok teşekkür ediyorum ameliyat sonrası iyileşme sürecinde de bizleri hic yanlız bırakmadı iyiki varsınız

2021:07:01 12:11:29
serap baskurt

serap baskurt

Çok kıymetli işini titizlikle yapan saygın bir doktor.kendini geliştirdiği bölümde en iyisi olan doktor.

2022:12:22 04:55:54
Umut Akın

Umut Akın

Hem mesleki, hemde kişilik olarak bu güne kadar gördüğüm en iyi doktorlardan. Kendisine minnettarım.

2022:01:25 13:49:51
Ayşenur Karaağaç

Ayşenur Karaağaç

2021:05:27 12:39:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı