Op. Dr. Ahmet Eroğlu, Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Op. Dr. Ahmet Eroğlu, Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı

Op. Dr. Ahmet Eroğlu, Balıkesir şehrinde bulunan bir göz hastalıkları ve cerrahisi uzmanıdır. Uzmanlık alanı göz hastalıkları olan Dr. Eroğlu, yıllardır hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Dr. Ahmet Eroğlu, uzun yıllar eğitim aldıktan sonra göz hastalıkları ve cerrahisi alanında uzmanlaşmıştır. Balıkesir'de kendi muayenehanesini açarak hastalarına hizmet vermeye başlamıştır.

Fiyat Politikası

Dr. Eroğlu, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Muayene ve tedavi fiyatları konusunda şeffaf bir politika izlemektedir.

Hedef Kitle

Dr. Ahmet Eroğlu'nun hedef kitlesi, göz sağlığı konusunda uzman bir doktor arayan herkesi kapsar. Çocuklardan yetişkinlere kadar geniş bir hasta kitlesine hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Göz hastalıkları ve cerrahisi alanında uzmanlaşmış bir doktor
  • Modern teknolojiyi kullanarak teşhis ve tedavi yöntemleri
  • Hasta memnuniyetine önem veren bir yaklaşım
Op. Dr. Ahmet Eroğlu, göz sağlığınızı önemseyen ve uzman bir doktor arayanlar için ideal bir tercihtir. Kaliteli hizmet anlayışı ve uzman ekibi ile size en iyi göz sağlığı hizmetini sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altıeylül Balıkesir Op. Dr. Ahmet Eroğlu, Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Yorumlar - 1

user173035

Op. Dr. Ahmet Eroğlu'na göz tedavisi için gittim ve çok memnun kaldım. İlgili, bilgili ve güler yüzlü bir doktor. Tedavimden çok memnun kaldım ve göz sağlığımda büyük bir ilerleme gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024
Serdar Coşkun

Serdar Coşkun

11 Ocak 2024 tarihinde no touch laser tekniğiyle göz çizdirme operasyonu yaptırdım. İlgili işlem öncesinde sırasında ve sonrasında gerekli ilgi ve alakayı fazlasıyla gördüm. Ahmet Bey'i işinde oldukça profesyonel buldum. Beni yapılan işlemin her aşamasıyla alakalı oldukça iyi bilgilendirdi. Operasyon sonrası göz damlalarını düzenli kullanarak 4 5 gün içerisinde günlük hayatıma geri döndüm. İyi ki yaptırmışım diyorum. Gözünü çizdirmek isteyen herkes için kesinlikle tavsiye ederim.

2024:01:19 20:29:48
Hüseyin KAYHAN

Hüseyin KAYHAN

Dr.Ahmet bey güler yüzüyle ve yılların tecrübesiyle babamın katarakt ve göz içi lens ameliyatını yaptı... Hastane olarak ta bildiğimiz tüm özel hastanelerden daha temiz ve kadrosunun her biri güler yüzlü...Her şey için teşekkür ederiz...

2023:10:05 09:17:51
Murat Demir

Murat Demir

Ahmet Hoca son derece ilgili ve bilgilendirici bir hekim. Miyopi ve astigmat gözlüğü için gitmiştim, Ahmet hocanın bana verdiği güvenle çekindiğim bir işlem olan lazer operasyonunu yaptırma kararı aldım. Süreç baştan sona söylendiği gibi gerçekleşti. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. 15 yıl gözlük kullanımı sonrası çok konforlu hissediyorum. Verdiğim bu karardan memnun kalmamı sağladığı için Ahmet beye teşekkür ederim.

2023:12:21 10:26:39
Şerife Önel

Şerife Önel

Ahmet beye retinada yaşadığım rahatsızlık sonrası 2 yıldır kontrole gidiyorum. Güler yüzlülüğü, ilgisi ve bilgilendirmeleri için teşekkür ederim. Balıkesir’de başta Retina olmak üzerine bütün göz rahatsızlıkları için tavsiye edilebilecek tek göz doktoru.

2023:12:21 12:52:11
Feridun Börekci

Feridun Börekci

Uzağı görme kusuruyla ilgili no touch lazer operasyonu geçirdim. Doktorum Ahmet Bey bu süreç ile ilgili gereken ilgiyi eksiksiz bir şekilde gösterdi. Bu alanda şehrimizdeki eksikliğin giderilmesinde büyük katkılarının olacığına dair şüphem yok. Gereken bilgiyi hastalarına tatmin edici bir şekilde aktarması da büyük bir avantaj. Servis olarak da görme kusuru giderilmesinde yeni uygulanmaya başlayan no touch lazer cihazıyla birlikte, tanınmış büyük göz hastaneleri konforunu, teknolojisini ve donanımını şehir şehir gezmeden bulabilme imkanı sağlıyor.

2023:12:21 06:29:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:30
  • Salı 08:30–17:30
  • Çarşamba 08:30–17:30
  • Perşembe 08:30–17:30
  • Cuma 08:30–17:30
  • Cumartesi 08:30–13:00
  • Pazar Kapalı

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı