Dr Karaaslan Clinic

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Dr Karaaslan Clinic Balıkesir

Dr Karaaslan Clinic, Balıkesir şehrinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Kliniğimizde genel cerrahi, plastik cerrahi, dermatoloji ve estetik uygulamalar gibi birçok farklı alanda hizmet sunmaktayız.

Tarihçe

Dr Karaaslan Clinic, 2005 yılında Dr. Ahmet Karaaslan tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri: 150 TL
  • Ameliyat ücretleri: Hizmete göre değişkenlik göstermektedir.
  • Estetik uygulamalar: Fiyatlar uygulama ve hasta ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman doktor kadrosu
  • Modern ve teknolojik ekipmanlar
  • Bireysel ve kişiye özel tedavi planları
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Dr Karaaslan Clinic'i tercih etmeniz için en önemli neden, uzman doktor kadrosu ve kişiye özel tedavi planları ile her hasta için en iyi sonucu hedeflememizdir. Sağlık ve güzellik alanında güvenilir bir hizmet arıyorsanız, sizleri kliniğimize bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altıeylül Balıkesir Dr Karaaslan Clinic Yorumlar - 1

user172971

Balıkesir Dr. Karaaslan Clinic Doktoru oldukça ilgili ve profesyonel bir doktordu. Muayene sırasında detaylı bir şekilde sorularıma cevap verdi ve tedavi sürecim hakkında beni bilgilendirdi. Kendisine güvendiğimi hissettirdi ve rahat bir şekilde tedavimi tamamladım. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024
Yılmaz Koç

Yılmaz Koç

Saçkıran şikayetiyle akhishardan geldik. Kan vermemizi istediler ama daha kan vermeden fiyatı oldukça yüksek ürün seti kondu önümüze kan sonuçları çıktıktan sonra alabileceğimizi söyledik . Kan sonuçlarını internet üzerinden gönderdim ve hiç bir şekilde geri dönüş sağlanmadı. Gereksiz bi tecrübe oldu bizim için kesinlikle tavsiye etmiyorum .Para tuzağı başka birşey değil!

2023:12:15 11:00:20
serap atik

serap atik

7 ay süren sivilce tedavimin bitmesinden 2 ay sonra sivilcelerim eskisinden farksız olarak geri döndü. Tedavi sonrası 6 ay devam etmem için verilen kremi de duzenli kullanıyordum bu surede.Ayni kısır döngüyü yaşamaktan korktuğum için tekrar kontrole gitmedim.

2023:12:21 10:08:58
tuğba Akkuş

tuğba Akkuş

Bütün çalışanları ile çok güleryüzlü ekip😊hekimleri tartışmasız işlerinde çok iyiler🥰glutatyon ve ozon terapilerinde oldukça fayda gördük.kesinlikle tavsiye ediyorum.Balıkesir de bir numara👍

2023:11:11 09:46:20
Selinay Kocabas

Selinay Kocabas

İslerinizi titizlikle yapan bir klinik, lazer islemi sirasinda vitiligolarim ile bilgi verip, hassasiyet gösterip ona uygun islem yapildi. Ayrica ilgilenenen Selda hanimada cok sevgiler.. 🤍

2022:08:17 04:07:06
Fadime Colak

Fadime Colak

Dr. Ulaş Bey ve ekibi çok ilgililer, sonuç harika...çok memnun kaldım. Iyiki sizi tercih etmişim 💕

2022:07:29 16:02:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı