Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Balıkesir BK Ecz

BK Ecz, Balıkesir şehrinde hizmet veren bir eczane zinciridir. Sağlık sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren bu eczane, müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

BK Ecz, 1995 yılında Balıkesir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve geniş ürün çeşitliliği ile müşterilerinin güvenini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve deneyimli eczacılar
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
BK Ecz, müşterilerine kaliteli ürünler sunarken aynı zamanda uygun fiyatlarla hizmet vermektedir. Profesyonel eczacı kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. BK Ecz'i tercih etmek, sağlık sorunlarınızda güvenilir bir destek almanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Merkez bk ecz Yorumlar - 1

user172949

Personel çok ilgili ve yardımseverdi. İhtiyacım olan ilacı hızlı bir şekilde bulup verdi. Eczane temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024
Duygu Civana

Duygu Civana

Dünyanın en kötü eczanesi olabilirKadın ne kart okutmayı biliyor nede müşteriyle ilgilenmeyi sürekli gözü içeri giren müşterilerde

2023:08:19 05:19:53
Beyza Özdemir

Beyza Özdemir

Şehir hastanesi Budak eczanesi Özellikle muadil ilaç istemediğimi belirtmeme rağmen yine muadil vermişler farkettiğimde iade etmek istedim kabul etmediler. Böyle ticaret olmaz, kimseye güven kalmadı üç kuruş kar için özellikle belli eğitim düzeyine sahip insanların bu hallere düşmelerinden utanıyorum.

2022:12:30 07:09:47
Belinay Borazan

Belinay Borazan

İlgi ve alakaları çok güzel güler yüzlü ve anlaşılır bir şekilde hizmet veriyorlar en çabuk şekilde işlerinizi halletmenizi sağlamak için ellerinden geleni yapıyorlar herşey için teşekkürler 5 yıldızı hak ediyorsunuz

2022:01:18 16:22:18
HATİCE ŞEYMA TÜRÜT

HATİCE ŞEYMA TÜRÜT

Alacağım ürünün fiyatını 'alacaksanız hesaplarım' diyerek kaba bir şekilde söyleyen, arkamdan da 'almayacağını biliyordum zaten' diye seslenen son derece kaba insanlar. Kimseye bu şekilde davranma hakkınız yok!! Hele ki muhattap olduğunuz insanların neredeyse tamamı hasta veya hasta yakınıyken. İletişim nedir nasıl kurulur azıcık öğrenin ya da sevmediğiniz işi bi zahmet yapmayın!

2021:09:02 16:40:17
idris E.

idris E.

Recetem disinda fazladan takviye gida vermisler.farkina varinca hemen eczacilar odasina gidip sikayet dilekcesi yazdim.cimerede ayri yazi yazdim.Ve iadeyi yaptim.goruyorumki cok insan bu eczaneden sikayetci gerek ayni konu gerek farkli konulardan.Bu yorumumu gorenler sadece yorum atmakla kalmasin sikayetinizi gereken yerlere bildirin.Bildirinki boyle sorunlarla karsilasmayalim.

2021:12:09 12:08:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:30
  • Salı 08:30–18:30
  • Çarşamba 08:30–18:30
  • Perşembe 08:30–18:30
  • Cuma 08:30–18:30
  • Cumartesi 08:30–18:30
  • Pazar Kapalı

Balıkesir Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı