Çocuk Doktoru Bahadır Ünal Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Balıkesir Çocuk Doktoru Bahadır Ünal Kliniği

Çocuk Doktoru Bahadır Ünal Kliniği, Balıkesir şehrinde hizmet veren öncü bir sağlık kuruluşudur. Çocuk sağlığı ve hastalıkları alanında uzmanlaşmış olan klinik, çocukların sağlıklı bir şekilde büyümelerine ve gelişmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Çocuk Doktoru Bahadır Ünal Kliniği, 2005 yılında Dr. Bahadır Ünal tarafından kurulmuştur. O günden bu yana binlerce çocuğa sağlık hizmeti sunarak güvenilir bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri piyasa ortalamasının altındadır.
  • Acil durumlar için ek ücret uygulanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman doktor kadrosu
  • Modern ve hijyenik klinik ortamı
  • Hızlı randevu alma imkanı
Çocuk Doktoru Bahadır Ünal Kliniği, çocukların sağlığına verdiği önem, uzman kadrosu ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Karesi Çocuk Doktoru Bahadır Ünal Kliniği Yorumlar - 1

user172828

Çocuğumuzun sağlık sorunlarıyla ilgili Bahadır Ünal'a başvurduk ve çok memnun kaldık. İlgili, sabırlı ve çocukları çok iyi anlayan bir doktor. Tedavi sürecinde bize her adımı detaylı bir şekilde anlattı ve her zaman yanımızda oldu. Kendisine sonsuz teşekkürler!

17 Mayıs 2024
Gulbahar Yukarikir

Gulbahar Yukarikir

Kızım onun eline doğdu. 15 senedir kızımın doktorudur.fmf , pfapa sendromu gibi konulmasıyla zor teshisleriyle bizi doktor doktor gezmekten kurtardı ve ameliyattan. Balıkesir'de en büyük şansımız. Ne zaman kızımı götürsem hep nokta atış teşhislerde bulundu.gece gündüz demeden her telefonumda cevap verip yönlendirdi.Kisacası mükemmel bir insan ve doktor.iyi ki onu tanımışız.size minnettarız 🙏🙏🙏

2023:12:28 13:52:03
Sena Çakır

Sena Çakır

Oğlum bronşit olduğunda bahadır beye ilk defa götürmüştüm, ilgisi alakası o kadar güzeldi ki çok memnun kaldım. Whatsap üzerinden bir kaç şikayetimizi bildirdiğimde gece saat 10 buçuk olmasına rağmen arayıp ilgilenmesi, güler yüzü ve verdiği açık ve net cevaplar insanın içini rahatlatıyor. Normalde Burhaniye de oturuyorum, keşke merkezde otursak dedim. Bundan sonra favori doktorumuz Bahadır bey :)

2023:09:26 07:54:02
fixit Teknoloji

fixit Teknoloji

İlk kez gittik çok ilgili ve başarılı bir hocamız kendisine teşekkür ediyoruz

2023:12:27 04:37:25
Ebru Metin

Ebru Metin

Eşim ve ben Covid pozitif olduğumuzu öğrendik 3 aylık bebeğimde yüksek ateş şikayetimiz vardı. Balıkesir de bulunan özel hastaneyi aradım kabul edemeyeceklerini söylediler bende hemen tavsiye üzerine Bahadır Bey'in kliniğini aradım sekreter hanımefendi çok ilgili bir şekilde doktor bey ile görüşüp beni arayacaklarını söyledi bir dakika geçmeden telefonumuz çaldı ve doktor bey bilgilendirme yaptı saolsun , Balıkesir'de bundan sonra gideceğim tek doktor kendisi çok teşekkür ederim bu mesleği vicdanen ve tıbben herşeyiyle dört dörtlük yerine getiren bir hekim olduğuna eminim. Sekreter hanımefendiye de çok teşekkür ederim

2022:02:22 13:11:28
M A

M A

Doktor bey Balıkesir' in en iyi çocuk doktorudur. 3 çocuğumuz var. Birisi 2005 diğri 2007 en küçüğüde 2010 lu çocuklarımıza doktor beyin çok emeği geçmiştir. Yıllar geçti hala görüşürüz.

2022:11:24 06:52:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–18:00
  • Salı 10:00–18:00
  • Çarşamba 10:00–18:00
  • Perşembe 10:00–18:00
  • Cuma 10:00–18:00
  • Cumartesi 10:00–13:00
  • Pazar Kapalı

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı