Kaçar Klinik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Kaçar Klinik Balıkesir

Kaçar Klinik, Balıkesir şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir sağlık kuruluşudur. Klinik, genel cerrahi, iç hastalıkları, kadın doğum, çocuk sağlığı gibi birçok farklı branşta hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Kaçar Klinik, 1990 yılında Dr. Ahmet Kaçar tarafından kurulmuştur. O günden bu yana şehirdeki en güvenilir sağlık kuruluşlarından biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

  • Kaçar Klinik, kaliteli sağlık hizmetini uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir.
  • Hasta memnuniyetini ön planda tutan klinik, şeffaf fiyat politikasıyla da dikkat çekmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojik altyapı
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Acil durumlarda 7/24 hizmet veren birimler
Kaçar Klinik, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla Balıkesir'de tercih edilen sağlık kuruluşlarından biridir. Hasta memnuniyetini ön planda tutan klinik, her zaman en iyi sağlık hizmetini sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Merkez Kaçar Klinik Yorumlar - 1

user172711

Balıkesir Kaçar Klinik Doktoru çok ilgili ve profesyonel bir doktor. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve tedavimde başarılı sonuçlar aldım. Kendisine güvenim tam. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024
Esma Bastug

Esma Bastug

Son derece ilgisiz ve kabalar. Gebeliğim ve Alaaddin kacar bana gösterdi ki bir doktor popüler ve muayene ücreti de pahalı diye iyi oldugu anlamina gelmez.

2023:05:05 18:41:38
Hakan Hakan

Hakan Hakan

Adı randevu ama kendi adam kayırma olan bir sistemle insanları muayaneye alıyorlar... 14:00 da randevu oluşturdular 17:00 da muayene olduk 3 saat bekledik bizden sonra gelenler muayene oldu bizi habire geçiştirdiler her sorduğumuzda sıra sizde diyorlar 1 saat bekleyip tekrar soruyoruz sıra şimdi size geldi diyorlar. Buraya gelen insalar zaten zar zor oturuyor hepsi hamile kadınlar ama pek önem verildiğini sanmıyorum kesinlikle faklı bir doktor tercih etmek çok mantıklı

2022:07:08 13:30:16
OKAN KAYA

OKAN KAYA

Doktor bey Güler yüzlü az ama öz konuşan, konuşurken insana güven veren birisi. Randevu saatimiz 18:30 du yoğunluktan ve doktor beyin hastaları geciştirmemesinden dolayı 20:00 muayene olabildik. Ama sorun değil.Negatif görüşlerimi sorarsanız:1. Bankodaki pembe üniformalı bayan çok kaba, insanlarla iletişimi sıfır. Sanarsınız devlet hastanesinde çalışıyor. Ama Doktor beyin yanındaki diğer hemşire çok ilgili.2. Yorumlarda görmüştüm ve destekliyorum. Bekleme salonunun hijyen yönünden sıkıntıları var

2020:03:08 18:37:28
Kadir CİNDORUK

Kadir CİNDORUK

Öncelikle doktor beyin bilgi ve tecrübesine denecek birşey yok çok iyi bir doktorFakat uzun süredir geliyoruz muayene randevu sistemini çözemedik çünkü randevu sistemi yok randevunun adı var kendi yok kesinlikle burada 2 saatiniz boş geçiyorMisalen saat 17:00 a randevu alıyoruz arıyoruz nedir durum diye 18:30 da girersiniz deniyor 18:00 geliyoruz 20:15 te muayene olunuyor.Böyle bur kliniğe yakışmıyor.

2021:05:18 16:51:25
Ahmet Yiğit

Ahmet Yiğit

Başta Dr Alaattin Kaça olmak üzere deneyimli güler yüzlü personeli ile en güzel hizmeti alacağınızdan şüpheniz olmasın. Jinekoloji alanında ülkemizin nadide kurumlarından birisi....

2022:07:12 14:05:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Balıkesir Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı