Uzm. Dr. Remzi Aksoy (Pediatr)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

İşletme Başlık: Balıkesir Uzm. Dr. Remzi Aksoy (Pediatr)

İşletme Tarihçesi:

Uzm. Dr. Remzi Aksoy, Balıkesir şehrinde uzun yıllardır pediatri alanında hizmet veren deneyimli bir doktordur. Çocuk sağlığı konusunda uzmanlaşmış ve birçok çocuğun sağlıklı büyümesine katkıda bulunmuştur.

Fiyat Politikası:

  • Muayene ücretleri piyasa standartlarındadır.
  • İlaç ve tetkiklerde uygun fiyatlar sunulmaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Çocukların rahat edebileceği bir ortam sunulmaktadır.
  • Randevu sistemi ile bekleme süreleri minimum seviyede tutulmaktadır.
  • Modern tıbbi ekipmanlar kullanılarak hizmet verilmektedir.
Neden Uzm. Dr. Remzi Aksoy'u tercih etmelisiniz? Çünkü Dr. Aksoy, çocuk sağlığı konusunda uzmanlaşmış ve her zaman çocukların sağlığına önem veren bir doktordur. Ayrıca, işletmesinde modern tıbbi ekipmanlar kullanılarak hizmet verilmesi ve randevu sistemi ile bekleme sürelerinin minimum seviyede tutulması da tercih sebepleri arasındadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Karesi Uzm. Dr. Remzi Aksoy (Pediatr) Yorumlar - 1

user172675

Çocuğumuzun sağlık sorunlarıyla ilgili olarak Balıkesir Uzm. Dr. Remzi Aksoy'a başvurduk ve çok memnun kaldık. Kendisi çok ilgili, sabırlı ve bilgili bir doktor. Sorularımıza açıklayıcı cevaplar verdi ve tedavi sürecimizi detaylı bir şekilde anlattı. Çocuğumuzun sağlığına olan özeni ve titizliği bizi çok rahatlattı. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024
Meltem Mutlu Özoğuz

Meltem Mutlu Özoğuz

Bebeğimizin rahatsızlığında gittiğimiz için doğal olarak sadece o konuda konuşup yapılması-yapılmaması gerekenleri duymak isterdik. Ama biz orada kaldığımız sürenin %80 i doktor beyin hobilerini ve geçmişteki başarılarını (gazetedeki fotoğraflarıyla birlikte) dinledik. İyi bir doktor olabilir, rutin kontrolde de sohbet elbette edilebilir ama bebek hastayken gidildiğinde hiçte memnun kalınmayan bir davranış oluyor.

2023:12:10 21:03:03
Halil Yilmaz

Halil Yilmaz

Muhteşem bir hekim. Ben de bir stajyer hekim olarak güvenle çocuğumu Remzi hocama götürüyorum. 5 günlük olduğundan bugüne kadar tüm kontrollerinde ve hastaliklarinda soluğu Remzi hocanın yaninda aldım. tanilariyla, tedavileriyle, tavırlarıyla, yaklaşımıyla hem çocuğuma sağlık hem de bana öğretmen oldu.

2023:12:01 16:35:49
Berna ERBAY

Berna ERBAY

Öncelikle bu kadar bilgili bir doktoru bu kadar geç tanıdığım için üzgünüm. Balıkesir gibi küçük bir şehirde en iyi bebek/çocuk doktoru olarak araştırdığım ve çok yorumu var ee herkes de gidiyormuş meğer ben de gideyim diye gittiğim iki doktorun yüzeyselliğinden sonra ilgili ve detaylı muayenesi ile bebeğimin beş aydır geçmeyen sorununa öngörülü, kalıcı ve akılcı çözümü ile bizi çok mutlu etti. Süslü püslü ofislerden sonra kendi yazdığı kitaplar, makaleler ve çıktığı gazetelerin yer aldığı bir ofisi görmek de bizi oldukça şaşırttı.Tekrar teşekkürler hocam :)

2023:01:27 21:16:21
Selin Can

Selin Can

7 aylık bebeğimi genel kontrol için götürmeye başladım.bebeğim alerjik ne yazıkki. Doktor bey gayet açık bir şekilde sizi aydınlatıyor her konuda olabilecek şeyleri söylüyor. Hiçbir soru işareti kalmadan ayrıldık. Bebeği olan herkese tavsiyemdir. Teşekkür ederiz 🙏🙏🙏🙏

2023:01:19 12:41:15
Gülten balıkesir bilnet

Gülten balıkesir bilnet

Oğlum Marsel’i görür görmez biz birşey demeden daha tüm şikayetlerimizi anında söyleyip nokta atışı yapmıştı.kendisi hocaların hocasıdır.ilmi,alakası,güler yüzü,babacanlığı,halktan oluşu,ulaşılabilirliğiyle Balıkesir’de hatta ülkemizde tek.iyiki var..hiç tereddüt etmeden çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.

2023:02:25 16:43:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı