Uzm. Dr. Sinem Kaygısız, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Balıkesir Uzm. Dr. Sinem Kaygısız, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları

Uzm. Dr. Sinem Kaygısız, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları kliniği, Balıkesir şehrinde çocukların sağlık sorunlarıyla ilgilenen bir sağlık kuruluşudur. Kliniğimizde çocukların genel sağlık kontrolleri, aşı takibi, hastalık teşhisi ve tedavisi gibi hizmetler sunulmaktadır.

Tarihçe

Uzm. Dr. Sinem Kaygısız, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları kliniği, 2005 yılında Dr. Sinem Kaygısız tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana binlerce çocuğa hizmet veren kliniğimiz, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla güvenilir bir sağlık hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Kliniğimiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlandırma politikamız şeffaf olup, her müşteriye adil ve makul fiyatlarla hizmet vermeyi amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Çocuk dostu ortam
  • Hızlı ve etkili hizmet
Uzm. Dr. Sinem Kaygısız, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları kliniği, çocukların sağlığına önem veren ve onların ihtiyaçlarına uygun hizmet sunan bir kuruluştur. Uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla kliniğimiz, çocukların sağlıklı bir şekilde büyümelerine ve gelişmelerine yardımcı olmaktadır. Bizleri tercih ettiğinizde çocuğunuzun sağlığı güvenilir ellerde olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altıeylül Balıkesir Uzm. Dr. Sinem Kaygısız, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Yorumlar - 1

user172667

Çocuğumuzun sağlığıyla ilgili her konuda bize yardımcı olan Balıkesir Uzm. Dr. Sinem Kaygısız'a minnettarız. Kendisi çok ilgili ve bilgili bir doktor. Çocuğumuzun tedavisi sürecinde bize her adımda destek oldu. Kendisine güvenimiz tam. Teşekkürler.

17 Mayıs 2024
Ilgın Kamay

Ilgın Kamay

Oldukça ilgili, bilgili, çocukları ve mesleğini çok seven, enerjik, dikkatli ve sabırlı bir hekim Sinem Hanım. Kafanızdaki tüm soruları yanıtlayan ve çocuğunuza kendi evladıymış gibi özen ve şefkatle yaklaşan, bilgisini güncelleyen doktorlardan. Hemşiresi Nazan Hanım da dünya tatlısı ve pozitif biri. Başarıları daim olsun.

2024:01:20 18:43:49
pelşin kavak

pelşin kavak

Oğlum Ardıç doğmadan önce Balıkesir'de iyi bir çocuk doktoru aradık uzun süre. Sonunda Sinem Hanım'da karar kıldık ve iyi ki de öyle yapmışız. Kendisi o kadar ilgili ve bilgili bir doktor ki hem insanlığından yana hem hekimliğinden yana içimiz çok rahat. Balıkesir için büyük bir şans. Herkese tavsiye ederim.

2024:01:12 20:10:02
Vildan Algan

Vildan Algan

2023:12:20 20:34:17
Oğuzhan Ünalan

Oğuzhan Ünalan

2023:04:11 23:00:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı