Karesi 17 No’lu ASM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Balıkesir Karesi 17 No'lu ASM: Otomobil Servis Merkezi

1995 yılında kurulan Karesi 17 No'lu ASM, Balıkesir şehrinde otomobil servis hizmeti veren köklü bir işletmedir. Müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiş olan işletme, geniş bir müşteri portföyüne sahiptir.

Tarihçe

Karesi 17 No'lu ASM, kurulduğu günden bu yana otomobil servis sektöründe öncü bir konumda yer almaktadır. Deneyimli ve uzman kadrosu ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli hizmet
  • Esnek ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Yüksek kaliteli yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir servis
Karesi 17 No'lu ASM'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uygun fiyatlarımız, kaliteli hizmet anlayışımız ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile sizlere en iyi otomobil servis deneyimini sunmaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Karesi Karesi 17 No’lu ASM Yorumlar - 1

user172658

Doktor çok ilgili ve alanında uzman biri. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı davranıyor. Tedavi sürecinde detaylı bir şekilde bilgilendiriyor ve her zaman hastalarının iyiliği için elinden geleni yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı