Op. Dr.Alaattin Kaçar

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Balıkesir Op. Dr. Alaattin Kaçar

Op. Dr. Alaattin Kaçar, Balıkesir şehrinde hizmet veren bir estetik cerrahidir. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Dr. Kaçar, estetik cerrahi alanında uzmanlaşmış ve birçok başarılı operasyon gerçekleştirmiştir.

Tarihçe

Op. Dr. Alaattin Kaçar, tıp eğitimini Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden birinde almış ve estetik cerrahi alanında uzmanlaşmak için yurt dışında eğitimler almıştır. Balıkesir'de kendi kliniğini açarak binlerce hastaya hizmet vermiştir.

Fiyat Politikası

  • Op. Dr. Alaattin Kaçar, her hastanın ihtiyaçlarına ve taleplerine göre kişiye özel fiyatlandırma yapmaktadır.
  • Hasta memnuniyetini ön planda tutan Dr. Kaçar, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir estetik cerrah olan Dr. Kaçar, her hastaya özenle yaklaşmaktadır.
  • Modern teknolojiyi kullanarak en güncel estetik cerrahi tekniklerini uygulamaktadır.
  • Hasta memnuniyeti ve güvenliği her zaman önceliği olmuştur.
Op. Dr. Alaattin Kaçar'ı tercih etmeniz durumunda, uzman bir doktorun deneyiminden ve titizliğinden faydalanarak istediğiniz estetik operasyonu güvenle gerçekleştirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Merkez Op. Dr.Alaattin Kaçar Yorumlar - 1

user172638

Op. Dr. Alaattin Kaçar'a muayene oldum ve çok memnun kaldım. İlgili, güler yüzlü ve alanında uzman bir doktor. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni çok iyi yönlendirdi. Kendisine güvenim tam. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

17 Mayıs 2024
Bll Uzn

Bll Uzn

Detaylı ultrason için gitmiştik. İşlem sonrasında odasına çağırdı. Zaten o an gerdi bizi. Gittik bişey mi var hocam dediğimizde elinde telefonu kurcalayarak bebeğiniz Downey sendromlu olabilir Fransa'daki laboratuvara isterseniz test yollarız dedi. Biz şok olduk ve çıktık. Oğlumuz çok şükür sağlıklı. Bu ihtimaller olası bunu biliyoruz lakin eşime ve bana yaşattığınız o umursamaz tavrınızı hiç unutmucam kesinlikle tavsiye etmiyorum.

2023:12:21 21:26:47
Anıl Tekin

Anıl Tekin

Ertan bey izinde olduğundan dolayı mecburen Alaattin Kaçar'a randevu aldık ve malesef ki bin pişman odadan ayrıldık. Hal ve hareketleri yaklaşım tarzı açıkçası sinir bozucu cevap veriş şeklinden,konuşma tarzına karşısındakini dikkate almayan, aşağıyarak konuşan kendini kaf dağında sanan bir doktor kesinlikle tavsiye etmiyorum.

2023:12:14 19:52:05
serap Özgür

serap Özgür

Son derece iyi, güvenilir, kötü birsey olmadığı sürece kafa,karıştıracak yorumlar yapmadan az ve öz bilgilendirmeler ile gebelik sürecini çok normallestiriyor.Aynı zamanda maddi kaygıları son derece az.Teşekkürler

2023:06:11 08:36:35
Merve Coşkun

Merve Coşkun

Anne adayı olan insanlara daha hassas davranabilirdiniz. İlk defa kendimi aşağılanmış hissettim.

2023:08:15 18:07:00
TARHAN TİLKİ

TARHAN TİLKİ

İlgi alaka yok denecek düzeyde. Kendisini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eşim düşük yaparken sıcağı sıcağına aramıştık kendisini pazar günüydu sen yarın gel bakalım demişti. Eşim o an travma yaşıyorken bu şekilde konuşması ikimizide üzmüştü. Kendi kişisel deneyimimiz bu yönde oldu. Umarım bu noktada kendinizi biraz sorgularınız Alaatin bey

2022:11:01 05:34:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı