Prof Dr Ertan ADALI, Muayenehane

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Prof Dr Ertan ADALI Muayenehane

Balıkesir Prof Dr Ertan ADALI Muayenehane, Balıkesir şehrinde uzman bir doktor olan Prof Dr Ertan ADALI tarafından kurulmuştur. Muayenehanemizde genel cerrahi, endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları alanlarında hizmet verilmektedir.

Tarihçe

Prof Dr Ertan ADALI Muayenehane, 2005 yılında Balıkesir'de hizmet vermeye başlamıştır. Yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla, hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmayı amaçlamaktayız.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri: 150 TL
  • Ameliyat ücretleri: Hastalığa ve tedavi yöntemine göre değişkenlik göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojik imkanlar
  • Hasta odaklı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Balıkesir Prof Dr Ertan ADALI Muayenehanesi, hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmaktadır. Uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastaların ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermektedir. Sağlık sorunlarınız için güvenilir bir adres arıyorsanız, Prof Dr Ertan ADALI Muayenehanesi sizin için doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Balıkesir Karesi Prof Dr Ertan ADALI, Muayenehane Yorumlar - 1

user172577

Muayenehane Doktoru çok ilgili ve profesyonel bir doktor. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlatıcı bir yaklaşımı vardı. Kendisine güvendiğim için her zaman tercih ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024
Songül Katkar Ataş

Songül Katkar Ataş

İstanbulda eğitim araştırma hastanelerinde rahmimin alınması gerektiğini söylediler. Ertan bey bu duruma sadece güldü ve benim yüzümü de güldürdü. Çok başarılı bir ameliyat ile beni miyom ve kistlerden kurtardı. Yaşım dolayısıyla düşük bir ihtimal de olsa tüp bebek tedavisi için Ertan bey ile güzel bir yolculuğa başlayacağım. Ertan hoca ya sormadan muayene olmadan asla kendinizi üzmeyin.

2024:01:17 15:12:13
Gulbahar Yukarikir

Gulbahar Yukarikir

4-5 senedir kendisi doktorumdur.gercekten çok yoğun çalıştığına her gidişimde şahit oluyorum. Hastalarıyla yakından ilgileniyor.cok açıklayıcı bilgiler veriyor.bircok rahatsızlığımın tedavisini gerceklestirdi. Istmosel ameliyatımı da kendisi yaptı en basit şekilde.şikayetlerimin hepsi geçti.Klinik çok temiz .Şuanda da bir rahatsızlığım var devam ediyor eminim onu da tedavi edecekÇok hastası olduğu için beklemeniz gerekebiliyor.ama değer.

2023:04:04 15:03:33
Mertcan K

Mertcan K

Allah hocamızdan razı olsun, elleri dert görmesin. Eşimin riskli doğum sürecini ve operasyonunu başarıyla yönetti. Doğum öncesi ve sonrasında verdiği bilgiler, desteği, kontrolleri ve detaylı ilgisi için kendisine çok teşekkür ederim. Bir dakika bile sıkılmadan ultrasondan doğuma her şeyi sıradan bir vatandaşın anlayacağı şekilde bizlere anlattı, bizi sakinleştirdi. Her hastasına koşulsuz son derece önem veren böyle kıymetli bir hocamızın Balıkesir'de olması bizler için çok büyük bir şans.

2022:08:31 09:29:40
İrem Bozaslan

İrem Bozaslan

Ertan Bey Çok nadir karşılaşabileceğiniz Pozitif enerjisi olan ve güler yüzlü bir doktor. İlgisi ve hastasının moralini bozmayan aklınızdaki herşeyi çok rahat bir şekilde sorabileceğiniz bir doktor tavsiye ederim. Sağlıklı ve güzel bir gebelik geçirmek istiyorsanız mutlaka tercih etmelisiniz.

2022:08:19 17:28:39
hakan atas

hakan atas

İlk doktorumuz İzmir Alsancaktaydı ama Balıkesir’de bir dr tercih etmek istedik. Doktorumuz Ertan Adalı oldu. İnanılmaz enerji dolu, pozitif, inanılmaz ilgili herseyiyle çok memnun kaldık tesekkürler☺️

2022:12:19 16:40:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 12:00–20:00
  • Salı 12:00–20:00
  • Çarşamba 12:00–20:00
  • Perşembe 12:00–20:00
  • Cuma 12:00–20:00
  • Cumartesi 12:00–20:30
  • Pazar 14:30–20:00

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı