Dr. Kahveci

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Dr. Kahveci Balıkesir Kahve Dükkanı

Dr. Kahveci, Balıkesir şehrinde yer alan bir kahve dükkanıdır. 2010 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli kahve çeşitleri ve atıştırmalıklar sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça uygun olan Dr. Kahveci, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Kahve fiyatları 5 TL ile 15 TL arasında değişmektedir.

İşletmenin Özellikleri:

  • Geniş kahve çeşitleri sunumu
  • Lezzetli atıştırmalıklar
  • Rahat ve şık dekorasyon
  • Ücretsiz Wi-Fi hizmeti
Dr. Kahveci, misafirlerine sıcak ve samimi bir ortamda kaliteli kahve deneyimi sunmaktadır. Uygun fiyatları ve geniş kahve çeşitleri ile tercih edilmesi gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Karesi Dr. Kahveci Yorumlar - 1

user172566

Dr. Kahveci'ye gittiğimde çok ilgili ve bilgili bir doktor olduğunu gördüm. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi. Kendisine güvendiğim için rahat bir şekilde tedavimi tamamladım. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı