Dr. Dt. Özlem KULA – Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Dr. Dt. Özlem KULA - Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Balıkesir

Dr. Dt. Özlem KULA, Balıkesir şehrinde ağız, diş ve çene cerrahisi alanında hizmet veren bir klinik olarak 20 yıldan fazla bir süredir faaliyet göstermektedir. Kliniğimizde genel diş tedavileri, implant uygulamaları, estetik diş hekimliği, çene cerrahisi gibi birçok alanda hizmet sunmaktayız.

Fiyat politikamız, hastalarımızın bütçelerini düşünerek makul seviyelerde belirlenmiştir. Tedavi süreci boyunca hastalarımıza detaylı bilgi verilerek, tedavi planları oluşturulmaktadır.

  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Güncel teknoloji ve ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Dr. Dt. Özlem KULA kliniği olarak hastalarımızın sağlığı ve memnuniyeti her zaman önceliğimizdir. Uzman kadromuz ve modern ekipmanlarımızla en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Siz de ağız, diş ve çene sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir klinik arıyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Balıkesir Karesi Dr. Dt. Özlem KULA – Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Yorumlar - 1

user172407

Çok memnun kaldım, işini çok iyi yapan bir diş hekimi. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Kendisine güvenim tam. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Mayıs 2024
gulsen turan

gulsen turan

Özlem Hanım çok ilgili. Dişinizi kurtarmak için gerçekten çaba sarf ediyor. Eli hafif ve en öenmlisi işlemler sırasında adım adım sizin anlayacağınız şekilde açıklama yapıyor sizi bilgilendiriyor.

2023:09:02 07:13:56
havva özer

havva özer

Daha önce yapılan kanal tedavisindeki hassasiyet şikayetim ve genel diş kontrolüm için Özlem hanıma gittim çok memnun kaldığım bir kontrol yaşadım. İşinde gayet başarılı, hastalarına güler yüzlülüğü ile devamlı gideceğim bir diş doktorum olmuş oldu. Yaptığı işlemler sonucu ağız sağlığımda hiç bir sorun kalmadığını ve memnuniyetini paylaşmak isterim ve herkese tavsiye edeceğim bir doktorum olmuş oldu.

2022:12:02 17:41:51
Ebru Demirbay

Ebru Demirbay

Özlem Hanım işinde çok titiz ve başarılı olduğu kadar samimi, dürüst ve çok cana yakın, içten birisi. Elinin hafifliği ile bizi hayrete düşürmüştü ilk gittiğimizde. Yanında mutlaka refakatçı desteği isteyen ebeveynlerimiz bile tek başına gidebilecek kadar rahat hissediyorlar Özlem Hanım sayesinde. Çok şanslı hissediyoruz kendimizi 😊😊Başarılarının devamını diliyoruz ailece Özlem Hanım, iyi ki varsınız...Sevgiler

2023:02:23 07:22:13
Senem Devrim

Senem Devrim

Diş taşı temizliği için gitmiştim ki 20 yaş dişlerimden birinin yan geldiğini öğrendim. Bu nedenle ağrılarım daha başlamadan kendisi ile tedavim 20'lik yaş çekimine döndü. Özlem hanım oldukça tecrübeli ve bir o kadar sakin yapısıyla hastanın düzeyine gelerek anlatım yapıyor. Ayrıca kliniğin ferah ve içerisinin fazlasıyla hijyenik oluşu hoşuma gitti. Kendisini tavsiye ederim

2022:08:12 13:02:59
Hakan KARASU

Hakan KARASU

Apikal rezeksiyon işlemi yapıldı ve gayet memnun kaldım. İşlemden önce Balıkesir'deki çene cerrahlarinin hemen hemen hepsiyle görüştüm en çok içime sinen Özlem hanım oldu. Cerrahi bir durum gerektiren ilk konuda yine kendisine giderim.

2023:02:08 14:13:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–19:00
  • Salı 10:00–19:00
  • Çarşamba 10:00–19:00
  • Perşembe 10:00–19:00
  • Cuma 10:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Balıkesir Karesi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı