Çene Cerrahı Gül Fikirli Kaçmaz – Balıkesir Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Çene Cerrahı Gül Fikirli Kaçmaz - Balıkesir Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı

Çene Cerrahı Gül Fikirli Kaçmaz, Balıkesir şehrinde hizmet veren uzman bir ağız, diş ve çene cerrahisidir. İşletmemiz, geniş bir yelpazede çene cerrahisi hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Çene Cerrahı Gül Fikirli Kaçmaz, uzun yıllardır Balıkesir'de hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadromuz, her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • İşletmemiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlar sunmaktadır.
  • Fiyatlarımız, hizmetin kalitesinden ödün vermeden müşterilerimize en iyi deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Modern ekipman ve teknoloji kullanımı
Çene Cerrahı Gül Fikirli Kaçmaz'ı tercih etmeniz için en önemli neden, uzman kadromuzun titiz çalışması ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmasıdır. Size en iyi hizmeti sunmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altıeylül Balıkesir Çene Cerrahı Gül Fikirli Kaçmaz – Balıkesir Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Yorumlar - 1

user172382

Balıkesir Çene Cerrahı Gül Fikirli Kaçmaz gerçekten alanında uzman ve deneyimli bir diş hekimi. Kendisine başvurduğumda sorunumu detaylı bir şekilde inceledi ve tedavi süreci hakkında beni bilgilendirdi. Tedavimdeki başarısı ve hastalarına karşı gösterdiği ilgi ve alaka beni çok memnun etti. Kesinlikle tavsiye ediyorum.Puan : 5

17 Mayıs 2024
Saide Sahinkaya

Saide Sahinkaya

Tavsiye üzerine gittim ve herkese tavsiye ediyorum. Yıllardır yaşamış olduğum diş çekimi korkumu yenmeme vesile oldu. Değerli doktorumuz Gül Hanım, güler yüzüyle ve bolca vakit ayırarak işini büyük bir titizlikle icra ediyor. Tatlı ses tonuyla çok rahatlatıyor. Hijyen konusunda son derece hassas.Artık tek benim değil bütün ailemizin doktoru oldu. Çok teşekkür ediyorum.

2023:12:10 20:07:51
Burcu Kuzu

Burcu Kuzu

Alanında uzman ve deneyimli bir doktor arıyorsanız geçmişteki travmaları unutmak istiyorsanız doğru yerde olduğunuzdan emin olabilirsiniz. En başta ortamın hijyeni ve çalışma sırasındaki sterilizasyon size iyiki dedirtiyor. Dr hanımın ses tonu, gözlerinizin içine bakarak dinlenmesi ve konuşması sizi rahatlatıyor. Benim için uzun bir süreç olacak ama çene kırığı geçmişim olmasına rağmen 20 lik diş çekimi ile başladık ve çok güzel geçti hiç anlamadım diyebilirim acısını. Dr hanımın sayesinde herşey geride kalacak ve güzel şeyler olacak diye umuyorum.

2023:11:02 06:51:14
Mehtap Moroğlu

Mehtap Moroğlu

Diş doktoruna gitmek çoğumuzun korkulu rüyası olmuştur ama Gül Hanımın güler yüzlü, samimi açıklamaları ve deneyimli elleri sayesinde hiç sorun yaşamadım. İşinde son derece profesyonel ve tecrübeli. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

2023:10:21 15:52:20
Muhammed Ali Aytekin

Muhammed Ali Aytekin

Kızım Nida'nın gömülü dişi için gittiğimiz Gül hanıma güvenebileceğimizi farkettik ve birkaç dakika bile düşünmedik. Sonrasında kızım ameliyat oldu.Kızımın ameliyatı çok güzel geçti.İyiki Gül hanımı tercih etmişiz. Çok memnun kaldık. Teşekkürler Gül hanım. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

2023:12:01 17:10:42
Caglar Gokturk

Caglar Gokturk

Gömülü 20' lik dişlerim için gittiğim Gül hanım işini son derece titizlikle ve özenle yapıyor. Hiç ağrı çekmeden tedaviyi tamamladım. Sayesinde diş dokturu korkumu yendim. Gönül rahatlığı ile gidebileceğiniz ve dişlerinizi emanet edebileceğiniz bir diş hekimi.

2023:10:05 12:46:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Altıeylül Balıkesir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı